Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ»

Εκλογές 2015: Καμμένος: «Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες με την ψήφο σας»

«Οι ΑΝΕΛ είναι εδώ για να αποτελούν θεματοφύλακα των συμφερόντων της χώρας και όχι των δανειστών. Για να μην φτάνει κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Για να αλλάξει η πολιτική της χώρας και να πάψει να είναι πολιτική υποταγής», υποσχέθηκε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στους πολίτες της Θεσσαλονίκης από το «Μακεδονία Παλάς»
 
Όσο το δυνατόν μαζικότερη υποστήριξη ζήτησε από τους πολίτες της Μακεδονίας ο Πάνος Καμμένος, προκειμένου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να βγουν ακόμη πιο δυνατοί από τη διαδικασία των εθνικών εκλογών και από τις 26 Ιανουαρίου να έχουν ρόλο πρωταγωνιστή στα τεκταινόμενα της χώρας.
 
«Η πατρίδα πρέπει να γυρίσει στα χέρια μας. Γιατί τώρα δεν είναι σε δικά μας χέρια. Φανταστείτε τι θα γινόταν, ανεξάρτητα από το ποιος ασκούσε κυβέρνηση, αν κάποια χρόνια πριν μας έλεγαν από το εξωτερικό τι πολιτική θα πρέπει να ασκήσουμε. Όπως ο κ. Σόιμπλε, που μας είπε πως θα πορευτούμε με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι πρωθυπουργός της χώρας. Αυτό λέγεται παρέμβαση στα εσωτερικά. Ή ο πρέσβης των ΗΠΑ που μίλησε για άναγκη εύρεση άμεσης λύσης για το όνομα των Σκοπίων. Σας το λέω από εδώ, από την καρδιά της Μακεδονίας, οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να την παραδώσουμε σε κανέναν. Θα είμαστε η εγγύηση της εθνικής κυριαρχίας. Η Μακεδονία είναι ελληνική. Στέλνω μήνυμα σε αυτούς που φεύγουν και σε αυτούς που έρχονται. Ο κ. Σαμαράς αποδείχθηκε ότι το 1993 έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις 400.000 ψηφιακές συσκευές και όχι για το όνομα της Μακεδονίας. Και λέω στον ΣΥΡΙΖΑ ότι εξακολουθούμε να έχουμε κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα», τόνισε αρχικά και συνέχισε κάνοντας λόγο για «αποκάλυψη της συμμορίας του κολεγίου», αναφερόμενος στο άνοιγμα του Σαμαρά προς τον Γιώργο Παπανδρέου.
 
«Η Νέα Δημοκρατία έχει μετατραπεί σε προστάτη του ΠΑΣΟΚ κι ο Σαμαράς σε προστάτη του Παπανδρέου. Δεν βλέπετε ότι δίνεται νέο ΑΦΜ για το κόμμα του ανθρώπου στον οποίο ο Βενιζέλος έχει κάνει μήνυση για τα κλεμμένα λεφτά από το κομματικό γραφείο;», ήταν τα λόγια του.

«Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες με την ψήφο σας», ήταν η προτροπή προς τους ψηφοφόρους από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο οποίος υποσχέθηκε ότι κανένα σπίτι δεν πρέπει και δεν πρόκειται να καταλήγει στα χέρια τραπεζίτη, καθώς επίσης και ότι δεν πρόκειται να σπάσει ο δεσμός του Ελληνισμού με την Ορθοδοξία. «Τώρα θυμήθηκε ο κ. Σαμαράς την Ορθοδοξία; Αυτός που κατήργησε την κυριακάτικη αργία;».
Αναφερόμενος στις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες της χώρας, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι «ναι, λεφτά όντως δεν έχουμε να δώσουμε. Αλλά μπορούμε να δώσουμε αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες για πέντε χρόνια. Ώστε να βάλουν μπροστά τα ελληνικά χωράφια.».
 
Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους 12 βουλευτές του κόμματος του, λέγοντας ότι στάθηκαν όρθιοι και αυτοί «έριξαν» την κυβέρνηση, διότι αν είχαν προστεθεί στους 168 που ψήφισαν υπέρ του Σταύρου Δήμα θα είχε εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας με 180 και δεν θα γίνονταν πρόωρες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: