Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Μητρόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναπροσλάβει τους αντισυνταγματικά απολυμένους.

Δημοτικοί αστυνομικοί, καθαρίστριες, εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, σχολικοί φύλακες.



«Η επαναπρόσληψη όσων απολύθηκαν αντισυνταγματικά και παράνομα δηλαδή των δημοτικών αστυνομικών, των καθαριστριών, των σχολικών φυλάκων, των εργαζόμενων της ΕΡΤ, αλλά και όσων βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί αποτελεί δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του», ανέφερε ο υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στα Παραπολιτικά fm.

Επίσης, τόνισε ότι στα πρώτα νομοθετήματα μιας ενδεχόμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, η επαναφορά του 13ου μισθού, η αποκατάσταση των αδίκως απολυθέντων και η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

Όσον αφορά στους φορολογικούς συντελεστές, είπε ότι για να ανακοινώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα όρια θα πρέπει πρώτα να πέσουν οι αντικειμενικές αξίες που είναι πλαστές, όπως τόνισε.
Tέλος, δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει στους δανειστές αίτημα για διαγραφή του χρέους και θα διαπραγματεύεται μέχρι να το πετύχει, ενώ δεν θα προχωρήσει σε καμία μονομερή ενέργεια.


Πηγή: www.lifo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι καθαριστριες κ. Μητροπουλε θα επαναπροσληφθουν με 1.000 το λιγοτερο για 4 ωρες εργασιας ? Κι αυτοι που δινουν μαχη με το εγκλημα πληρωνουν τις στολες τους κ.λ.π. τιποτε ? Ο λαϊκισμος πλεον στο μεγαλειο του .