Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Φανταστείτε να πάνε τον Μιχαλολιάκο με τις χειροπέδες για πρωθυπουργό!!!


golden dawn; arrestation; police headquarters; ΓΑΔΑ; αστυνομία; χρυσή αυγή; Νίκος Μιχαλολιάκος; Nikos Michaloliakos; έκκλημα; crime 
Φανταστείτε να μην υπάρξει αυτοδυναμία και να μην σχηματιστεί κυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα η ΧΑ να είναι τρίτη πολιτική δύναμη! Τότε θα εμφανιστεί η εξής παγκόσμια πρωτοτυπία (δεν πάσχουμε βέβαια από πρωτοτυπίες): Να μεταφέρουν από τις φυλακές με τις χειροπέδες έναν άνθρωπο, προκειμένου να τον κάνουν πρωθυπουργό!!! Παραλογισμός; Τίποτε δεν αποτελεί παραλογισμό με το ισχύον Σύνταγμα και με την υπάρχουσα Δικαιοσύνη.
Αν αποτύχουν οι δύο πρώτες εντολές, τότε είναι υποχρεωμένος ο ΠτΔ να καλέσει τον αρχηγό του τρίτου κόμματος και να του δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, άσχετα με το ότι δεν θα πάει κανείς άλλος αρχηγός να συζητήσει μαζί του. Οπότε για τρεις μέρες, ο κρατούμενος στις φυλακές κ. Μιχαλολιάκος θα είναι οιονεί πρωθυπουργός με χειροπέδες και θα μεταφέρεται από τις φυλακές με άδεια του εισαγγελέα και με ισχυρή συνοδεία. Πάντα φυσικά στην περίπτωση που η ΧΑ έρθει τρίτο κόμμα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός απίστευτου Συντάγματος και μιας Δικαιοσύνης που λειτουργεί με τους δικούς της ρυθμούς για τόσο σοβαρά ζητήματα, τα οποία θα έπρεπε να είχε λύσει σε συντομότατο χρόνο.
Μετά και πάλι, ο ΠτΔ είναι υποχρεωμένος να καλέσει όλους τους πολιτικούς αρχηγούς σε ένα κοινό τραπέζι και να επιχειρήσει το σχηματισμό κυβέρνησης. Όποιος δεν δεχθεί τότε την παρουσία του αρχηγού του τρίτου κόμματος, θα προβεί σε συνταγματική εκτροπή. Φυσικά εδώ ο ΠτΔ μπορεί να αλλάξει λίγο την έννοια του τραπεζιού και να κάνει κυκλικές επαφές.
Μετά τα πιο πάνω, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, θα υπάρξει μεγάλη πίεση για σχηματισμό κυβέρνησης από την πρώτη εντολή, διαφορετικά το βλέπουμε να πηγαίνουμε σε νέες εκλογές και φυσικά σε περίπτωση και νέας μη αυτοδυναμίας, σε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ.
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια: