Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Ανεβαίνει η θερμοκρασία και έρχονται βροχές .Η πρόβλεψη του καιρού






0 Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα Κυριακή με αίθριο καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας αλλά και με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά θα πυκνώσουν και το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές. 

Σταδιακά στα πελάγη θα επικρατήσουν ισχυροί νοτιάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις αρχικά ασθενείς, που γρήγορα θα ενισχυθούν σε μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ και στη συνέχεια σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. 

Στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν και τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος Αρχικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν. 

Ανεμοι μεταβλητοί 3 με 4 βαθμιαία στο Ιόνιο Νοτιοδυτικοί 5 αργότερα στα νότια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: