Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Δεν έχουν ιδεολογικές διαφορές Παπαθανασίου και Μανδρέκα, άσε που στήριξαν Σαμαρά και Μνημόνια...



Έντονα σχολιάζεται η κόντρα των δυο βασικών υποψηφίων κ. Μανδρέκα και Παπαθανασίου. Στην πίτα του δήμου οι κύριοι Χαλιορής και Παπαθανασίου είχαν καθίσει ο ένας δίπλα στον άλλο στη δεύτερη σειρά, ενώ μπαίνοντας η κ. Μανδρέκα χαιρέτησε και φίλησε τον πρώτο, ενώ δεν έριξε ούτε βλέφαρο στον δεύτερο. Φυσικά, το ίδιο έγινε και από την πλευρά του συνυποψηφίου της. Σα να μην υπήρχε ο ένας για τον άλλο. Με συμπεριφορά και αντιμετώπιση που θυμίζει «εχθρούς», ούτε καν «αντίπαλους». Πόσω δε περισσότερο, δε θυμίζει σε τίποτε συνοδοιπόρους!
Αυτό που εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι οι δυο τους δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν γιατί ανήκουν στον ίδιο κόμμα, στήριξαν τον ίδιο αρχηγό , δεν έχουν καμιά ιδεολογική διαφορά και βεβαίως στήριξαν με το ίδιο πάθος την κυβερνητική πολιτική και τα μνημόνια.
Το μοναδικό πράγμα που τους χωρίζει είναι η έδρα και ο παχυλός μισθός με τον οποίο αυτή συνοδεύεται και μάλλον για αυτό ο καυγάς
Οι δυο τους θα πρέπει να κάνουν και σειρά κοινών εμφανίσεων. Μόνο που αν έχουν τέτοια εικόνα καλύτερα να μην κάνουν κάτι τέτοιο, διότι θα διώξουν ακόμη περισσότερο κόσμο από τη ΝΔ. Ο καθένας που υποφέρει από τα μέτρα, δεν αντέχει να βλέπει δυο ανθρώπους σε ψυχροπολεμικό κλίμα για το αξίωμα και το μισθό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: