Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Βαλαβάνη: Διαστρέβλωσαν τις δηλώσεις μου.

«Δεν μίλησα για μνημόνιο ή πρόγραμμα».



Για διαστρέβλωση των δηλώσεων της σχετικά με ενδεχόμενο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για παράταση του προγράμματος, κάνει λόγο η Νάντια Βαλαβάνη. "Για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες διαστρέβλωσης των δηλώσεων υποψήφιων βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την απομαγνητοφώνηση απάντησης μου σε σχετική ερώτηση στο ραδιόφωνο του "Αθήνα 9,84" σήμερα το πρωί, είναι ξεκάθαρο ότι δεν μίλησα για επέκταση του Μνημονίου ή του Προγράμματος, όταν αναφέρθηκα σε "τεχνική επέκταση" - χωρίς οποιοδήποτε άλλο συνοδευτικό προσδιορισμό - , σε αντίθεση με ό,τι διοχετεύτηκε στη συνέχεια σχεδόν σε όλα τα ΜΜΕ", αναφέρει η Νάντια Βαλαβάνη, που είναι υποψήφια στη Β΄Αθήνας.

Σημειώνει επίσης στη δήλωση της: "Τα ασφυκτικά πλαίσια, που δημιούργησε η απερχόμενη Κυβέρνηση και για τα οποία θα έπρεπε ήδη να απολογείται, καθώς δεν αποτελούν παγίδα για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά κυρίως για τη χώρα, δεν είναι ανυπέρβλητα.

Η "τεχνική επέκταση" δεν είναι παρά μια μέθοδος προκειμένου να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος διαπραγμάτευσης, όχι με την τρόικα αλλά με τους θεσμικούς φορείς της ΕΕ για ένα χρέος, που μόνο η Κυβέρνηση Σαμαρά το βρίσκει βιώσιμο, και για να θέσουμε όλη τη δικιά μας ατζέντα από την αρχή. Ή, όπως είπα επακριβώς: "Θα ζητήσουμε τεχνική επέκταση για να υπάρχει δυνατότητα αναδιαπραγμάτευσης ακριβώς του προβλήματος του χρέους και κατάθεσης του δικού μας προγράμματος πραγματικών μεταρρυθμίσεων και όχι απορρυθμίσεων και τσακίσματος της εργασίας και της αγοράς και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

"Η εποχή των Μνημονίων και του μνημονιακού καθεστώτος λήγει οριστικά τη βραδιά των εκλογών, για να ανοίξει μια εποχή αναγέννησης και ελπίδας. Αυτό αποτελεί δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει διατυπωθεί επανειλημμένα με αδιαμφισβήτητο τρόπο.

Εξίσου αδιαμφισβήτητη είναι και η προσωπική μου δέσμευση και προσήλωση στο στόχο αυτό"


www.lifo.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΩΞΙΤΗ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΣ ΠΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ;ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΤΑΖΟΥΝ, ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ
ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ, Η ΚΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΟΧΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (Β ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ) ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ . ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΡΕΜΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ.

Οι βουλευτες που προσφεραν στην Φωκιδα οτι δεν προσφεραν οι δικοι της βουλευτες είναι
Νάντια Βαλαβάνη , Μιχαήλ Κριτσωτάκης, Μαρία Κανελλοπούλου, Έφη Γεωργοπούλου Σάλταρη, Γιώργος Πάντζας, Μάνια Παπαδημητρίου , Άννα Χατζησοφιά ,Απόστολος Αλεξόπουλος και Ιωάννης Σταθάς.

Ανώνυμος είπε...

Πρωτα λενε την αληθεια και μετα , κατα την απαμαγνητοφωνηση και κουραφεξαλα . Ο λαος λοιπον που την ακουγε τι καταλαβα ? Παντως οχι αυτα που ηθελε μετα την εκπομπη η Βαλαβανη να καταλαβει .