Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί κοράκια ήθελαν τον "Ποταμήσιο"..στη συγκυβέρνηση..



Τον νεοταξικό λασπολόγο θρασύτατο Ποταμήσιο, τον ήθελαν για δύο λόγους να είναι ο «ρυθμιστής» , μετέχοντας στην κυβέρνηση.
 
1. Ως εκπρόσωπο των νεοναζιστικών συμφερόντων της Μέρκελ στη χώρα μας (τον προτιμούσε είπε, μη  συγκρατούμενος, χθες ο Σουλτζ). Που ψήφιζε «Δήμας», δηλαδή Σαμαρά, και που δεν είχε, είχε πει πρόβλημα, να συνεργαζόταν και με το Σαμαρά, αν αυτό ήταν δυνατόν, για να φτιάξουν μία νέα νεοταξική κυβέρνηση συνέχισης της σωτηρίας μας..
2. Ο δεύτερος λόγος ήταν να υποστηρίξει την κατάλληλη στιγμή τα απαιτητέα τεράστια χρέη του ΔΟΛ, και να προκαλούσε πτώση της κυβέρνησης και για αυτό και για άλλους «δημοκρατικούς» λόγους.
 
Αφού αυτό δεν τους βγήκε βρήκαν λύση τη λάσπη οι νεοφιλελεύθεροι αυτοί νεοταξικοί ακραίοι δεξιοί (Νίκος Δήμου κτλ) να κατηγορούν οι θρασύτατοι αυτοί νεοταξικοί-Ανανιακοί κτλ, όποιους ενδιαφέρονται, για την Κύπρο, για το Αιγαίο, για την απελευθέρωση της Ελλάδας κτλ, ως άκρα δεξιά.
 
Με σκοπό να ρίξουν την κυβέρνηση με τη λάσπη τους, και όπως αφελώς νομίζουν, να σχηματιστεί κατοχική κυβέρνηση νεοταξική με τη συμμετοχή του
Και επειδή μία εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις γνωρίστε στην φωτο τούς νεοταξικούς και πραγματικούς ακραίους δεξιούς ψευτοαριστερούς.
 
Αυτούς τους «αριστερούς» που συμμετείχαν οι περισσότεροι στην υποδούλωση της Ελλάδας.
 
Ευριπίδης Μπίλλης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: