Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Πάνος Καμμένος: "Παραληρεί ο Σαμαράς"

Π. Καμμένος: «Παραληρεί ο Σαμαράς»

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημειώνει ότι ο ίδιος θα εγγυηθεί τα θέματα θρησκείας σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα θέματα ιδιοκτησίας.

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχει πόλωση. Από εκεί και πέρα ο ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει τι θέλει. Την αλαζονεία της αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ ή μια κυβέρνηση στην οποία οι Ανεξάρτητοι Ελληνες μπορούν να εγγυηθούν τις κόκκινες γραμμές για τα εθνικά θέματα, τα θέματα της θρησκείας και τα θέματα της προστασίας της ιδιοκτησίας;» αναφέρει ο κ. Καμμένος σε συνέντευξη του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Σημειώνει ακόμη ότι: «Πρέπει να δούμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν. Πιστεύω ότι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με στόχο να αντιμετωπίσει την ξένη κατοχή στη χώρα μας, τον εκβιασμό από το τρίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου-Παπανδρέου με τη βοήθεια του Θεοδωράκη που θα οδηγεί σε νέα μνημόνια και σε νέα εξαθλίωση του ελληνικού λαού και η καλή πρόθεση να ενώσουμε τους Ελληνες και να μην ακολουθήσουμε την πολιτική των δύο άκρων, αλλά την πολιτική της εθνικής θέσης, νομίζω ότι μπορούν να βοηθήσουν στο να μπορούν να γίνουν αποδεκτές οι κόκκινες γραμμές οι δικές μας, αλλά και από την άλλη πλευρά να υπάρχει μία κοινή πολιτική που θα είναι ακόμα πιο ισχυρή στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές»

Απαντώντας σε ερώτηση για το μεταναστευτικό επισημαίνει πως: «Ο κ. Σαμαράς παραληρεί» και προσθέτει: «Εφτασε σε σημείο να αναφέρει από τη Θεσπρωτία ότι είναι ο προστάτης της Ορθοδοξίας, την ώρα που η κυβέρνησή του είναι εκείνη που κατήργησε την αργία της Κυριακής. Οσον αφορά το θέμα της μετανάστευσης, η αναφορά του κ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη για το θέμα της αναστολής της Συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙ σε περίπτωση που η Τουρκία δεν τηρήσει τη συμφωνία επαναπροώθησης, νομίζω ότι είναι το κοινό σημείο. Ο κ. Σαμαράς προφανώς φαντάζεται μεθόδους Βορίδη. Δεν αντιμετωπίζονται έτσι τα προβλήματα».

http://www.toxwni.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κωλοτουμπες αρχισε ο Πανος . Τωρα βλεπει την αλαζονεια του Συριζα , τωρα που Τσιπρας τον εφτυσε καταμουτρα ? Τωρα βλεπει οτι πρεπει να βλεπουμε αυτα που μας ενωνουν κι οχι αυτα που μας χωριζουν ? Κατι μυριζει εδω κατι σαν συγνωμη να φανταστω ? Βεβαια προγραμμα δεν εχει πει ακομη διοτι το προγραμμα του ηταν στυριγμενο ολο στην συγκηβερνηση με τον Συριζα και τωρα ??????????