Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Πάνος Καμμένος: Αυτοί που προσκύνησαν τον Χριστοφοράκο, πουλάνε πατρίδα. Δεν την υπερασπίζονται..


Από τον Βασίλη Μπόνιο
Photo>Bασίλης Ασβεστόπουλος
Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πανέμορφη παραλιακή ζώνη της Αθήνας. Τον συναντήσαμε το πρωί της Δευτέρας 12 Ιανουαρίου 2015 στην Βουλιαγμένη και μιλήσαμε για κάτι, που περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, έχει ανάγκη η χώρα μας: Tην περίφημη ανάπτυξη και ιδιαίτερα το χρυσάφι της παραλιακής.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και πολυ δημοκρατης . Η πολυ δημοκρατια τρεχει απο τα πατζακια του . Τοση μεγαλη ειναι η πιστη του στην δημοκρατια που στην Καλαματα ειπε στον λογο του: ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΙΟΝ ". Μηπως εχει καταλαβει , λεω μηπως , οτι το μεγαλλυτερο αγαθο στην δημοκρατια ειναι Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ? Η μηπως η μεγαλη και απολυτη αλαζονεια του δεν τον αφηνει να καταλαβει οτι ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ . Καληνυχτα Πανο και καλο υπνο . Προσεξε πως θα ξυπνησεις μονο .

Ανώνυμος είπε...

6:49 απόλυτα σωστή η θεωρία σου. Μόνο που πολλοί σημερινοί συνταξιούχοι, αυτοί που στήριξαν την λαμογιά που οδήγησε στην χρεοκοπία όσο ήταν νέοι για τα έχουν όλα εύκολα, εξακολουθούν συνειδητά και βλακωδώς να στέλνουν την Ελλάδα στην καταστροφή για την συνταξούλα τους. και πάλι και μέχρι να βγεί η ψυχή τους ψηφίζουν την πάρτη τους και ας πάνε στο διάολο ακόμα και τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Και είναι και βλάκες γιατί η αποχαύνωση της καλοπέρασης των δεκαετιών που ψήφιζαν την πάρτη τους στέλνοντας διαχρονικά την Ελλάδα όλη στο διάολο,δεν τους επιτρέπει να σκεφτούν ότι με την σίγουρη όπως πάνε οι προδότες κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων, όχι 360 αλλά ούτε 200 δεν θα παίρνουν. Καλή η δημοκρατία αλλά όταν κάποιοι καταλήγουν και αποδεδειγμένα εκ πεποιθήσεως λαμόγια και βλάκες ταυτόχρονα να τους στερούνται τα πολιτικά δικαιώματα. να πάνε αυτοί στο διάολο πολιτικά για να μην πάμε όλοι μαζί ολοκληρωτικά.
Αυτοί ψηφίζουν την καταστροφή όλων μας στην πραγματικότητα, εσύ έχεις ευαισθησία μήπως παρεκκλίνει ο Καμένος της θεωρίας;

Ανώνυμος είπε...

9.52 Καλα τα λες αλλα μηπως αυτοι οι βλακες συνταξιουχοι εχουν μεγαλλυτερη εμπειρια απο εμας για το τι σημαινει ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΥΡΟΛΟΓΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ? Μηπως εχουν φαει στην μαπα καποιους που ειναι ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ σ αυτους που τους εκαναν πολιτικους ? Ακουσες πουθενα προγραμμα του Καμμενου για την χωρα εκτος απο βρισιες για το κομμα που τον εφτιαξε ? Το μονο που κανει και δεν καταλαβαινει οτι καθε ημερα χανει και δεν θα μπει στην Βουλη, ειναι να βριζει την Ν.Δ. και να μας λεει συνεχεια οτι θα ειναι ο ρυθμιστης ως συγκυβερνηση με τον Συριζα , αγνωοντας βεβαια οτι ο Τσιπρας δεν τον εχει καθολου στα υπ οψιν δηλαδη τον εχει χεσμενο . Και δεν με νοιαζει καθολου για κανενα κομμα διοτι δεν προκειται να ψηφισω αλλα, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ , ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ , ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ , ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ , ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΤΑΖΟΥΝ , ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ , ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΟΥΝ ΠΑΡΘΕΝΟΙ , ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και πολλες αλλες κατηγοριες απο αυτους . Τωρα ο Καμμενος δεν ηταν καποτε Υπουργος της Ν.Δ. ? Γιατι δεν εφτιαξε τοτε κατι ? Κι αν δεν τον αφηναν γιατι δεν εφευγε να πουμε κι εμεις να ενας πολιτικος αντρας ??? Κι αφηστε τους συνταξιουχους διοτι και πειρα διαθετουν και βοηθανε εμας {οικονομικα} για να λεμε να τους πεταξουμε στον Καιαδα .