Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ: «ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ;» - VIDEO

Κραυγή αγωνίας από πολίτη: «Έχετε μείνει νηστικός κύριε Χατζηδάκη;»

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και κόβει την ανάσα. Μια απλή πολίτης παρεμβαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή και θέτει τα πραγματικά ερωτήματα αυτών των εκλογών αφήνοντας άφωνους τους πάντες. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης εις τον οποίο απεθύνονται τα ερωτήματα φαντάζει ανίκανος να ψελλίσει το παραμικρό...
 
Όχι, τελικά δεν υπάρχουν απαντήσεις για όλα τα ζητήματα. Υπάρχουν και προβλήματα στα οποία η πολιτική πρέπει να βάζει το κεφάλι στο χώμα και να κρύβεται... Όπως στην περίπτωση μιας Ελληνίδας που σε τηλεφωνική της παρέμβαση στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου «αποστόμωσε» πριν από λίγες μέρες τον πρώην υπουργό της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη.
Το βίντεο βέβαια, πέρασε στα... ψιλά των «συστημιικών» μέσων ενημέρωσης που προτιμούν να μεταφέρουν τις ειδήσεις από πάνω προς τα κάτω, από την εξουσία προς το λαό κι όχι το αντίθετο.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο
 

 
Οι λέξεις που χρησιμοποιεί η πολίτης είναι «μαχαίρι» και δεν σηκώνουν καμία απολύτως απάντηση και καμία απολύτως αμφισβήτηση από τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ.
Η τηλεθεάτρια ρωτά τον κ. Χατζηδάκη αν είναι πολύ χριστιανός κι αν έχει επίγνωση του ενανθρωπίσαντα λόγου...
Αμέσως μετά ξεκινά έναν ανηλεή βομβαρδισμό ερωτημάτων που εκατομμύρια Έλληνες θα ήθελαν να απευθύνουν στο πολιτικό προσωπικό που έφερε την Ελλάδα σε αυτό το σημείο κατάντιας.
 
Έχετε μείνει νηστικός κύριε Χατζηδάκη;
Έχει απειληθεί το σπίτι σας;
Έχετε κινδυνεύσει από τις τράπεζες να σας πάρουν το σπίτι που χρόνια το φτιάχνατε;
Έχετε κοιμηθεί βράδυ σε παγωμένο στρώμα;
 
Ο Χατζηδάκης μένει άφωνος με το κεφάλι σκυμμένο... Η γυναίκα συνεχίζει να βομβαρδίζει με ζητήματα που το πολιτικό προσωπικό ίσως να μην έχει αντιληφθεί ποτέ του λόγω της απόστασης που το χωρίζει με την ελληνική κοινωνία.
«Είμαι χήρα με παιδί που σπουδάζει και μου δίνεται 360 ευρώ από τη σύνταξη του άντρα μου για να ζήσω... Και να ξέρετε ότι είμαστε πολλές ελληνίδες που το βράδυ κοιμόμαστε σε παγωμένα σπίτια και το βράδυ δεν έχουμε τραχανά να φάμε».

Τελικά ο Αμερικανός πρόεδρος Λίντον Τζόνσον είχε απόλυτο δίκιο: Η φτώχεια έχει πολλές αιτίες, αλλά η ρίζα της είναι η άγνοια...

newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: