Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Η Τοπόλια ανήκει στην Ελλάδα ;


Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες του Δήμου Δελφών.

Δεν γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί στις περιοχές σας, αλλά στον Ελαιώνα, πέντε χιλιόμετρα από την Άμφισσα, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Βέβαια τα προβλήματα που πιθανόν να έχει το χωριό ίσως να είναι περισσότερα και σημαντικότερα , αλλά θα σταθώ σε δύο μόνο από αυτά, τα οποία μου στερούν την σωστή επικοινωνία και ενημέρωση.
Εν έτει 2015 λοιπόν και ενώ η εποχή των ψηφιακών δεδομένων είναι γεγονός, εμείς εδώ παρακολουθούμε ακόμα αναλογική τηλεόραση.
Και το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν βλέπουμε ψηφιακά, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να δούμε ούτε τα αναλογικά κανάλια. Σε καθημερινή βάση χαλάει ένα κανάλι, φτιάχνει κάποιο άλλο και συνολικά άντε να πιάνουμε τρία ή τέσσερα κανάλια και αυτά μετά βίας.
Επίσης, η ταχύτητα του διαδικτύου είναι πραγματικά ελεεινή έως και ανύπαρκτη πολλές φορές. Δε μπορεί να περιμένεις ένα λεπτό για να ανοίξεις απλά μία σελίδα και πολλές φορές να μην ανοίγει και καθόλου.
Δε ζητάω συμπόνοια, ζητάω να επιλύσουν άμεσα αυτά τα δύο μικρά, αλλά τόσο σημαντικά θέματα. Δε μπορεί να εισάγεται ως θέμα στα συμβούλια του Δήμου η ανάπλαση μιας βρύσης στον Ελαιώνα και να μην συζητάει κανείς τα παραπάνω.
Γιατί κι εμένα μου αρέσουν οι ωραίες βρύσες, αλλά σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει άνθρωπος να πιει νερό. Όχι μόνο στον Ελαιώνα αλλά φαντάζομαι και σε πολλές άλλες περιοχές της Φωκίδας.

Κάτοικος Ελαιώνα.
Σχετικό άρθρο μας

Βάλτε ένα αναμεταδότη επιτέλους στην Ρημαδο-Φωκίδα!!!

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
ΒΡΥΣΗ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΓΝΩΜΗ??????????????

Ανώνυμος είπε...

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Ελαιώνα είναι πολλά και ποικίλα. Δύο από αυτά είναι όσα αναφέρονται στο παραπάνω άρθρο.Δεν είναι παράλογο να ζητάει κάποιος να απολαμβάνει υπηρεσίες τις οποίες πληρώνει.
Το χωριό έχει "πληγωθεί" πολλές φορές από την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά "μηχανικών" που αναλαμβάνουν έργα ανακατασκευής-κατασκευής και ποτέ δεν ολοκληρώνονται,με αποτέλεσμα να βιάζουν την εικόνα του χωριού.
Όποιος νομίζει πως οι απαιτήσεις των κατοίκων είναι παράλογες και όσα ζητούνται για την βελτίωση τόσο της ποιότητας ζωής,όσο και για την λειτουργικότητα του χωριού είναι ανούσια ,ας ψάξει λίγο καλύτερα το κομμάτι των έργων που θα έπρεπε να έχουν ήδη ολοκληρωθεί και που δικαιούνται οι κάτοικοι.

Υ.Γ. "το κακό είναι αυτό που μας αποσπά την προσοχή" Φραντς Κάφκα

Ανώνυμος είπε...

Οι αναμεταδότες είναι υποχρέωση της DIGEA Σε χιλιάδες χωριά σε όλη την Ελλάδα μετα την κατάργηση του αναλογικού δήματος καταργήθηκε και η τηλεόραση. Οι υποχρεώσεις της DIGEA με βάση τις συμβάσεις της ποτέ δεν αναζητήθηκαν απο την προηγούμενη κυβέρνηση. Σήμερα δε βλέπουμε τους Δημάρχους αντί να διεκδικούν απο την DIGEA να δίνουν χρήματα για αναμεταδότες απο τα χρήματα για τους πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

για ξαναδέστε ποιανου΄υποχρέωση είναι.....

http://www.thepressproject.gr/article/69431/Kubernisi---xorigos-tis-Digea-O-logariasmos-stous-polites