Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ & Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ - ΦΩΤΟ







          Πριν από λίγες ημέρες έλαβα το ειδοποιητήριο πληρωμής από το Δήμο Δελφών, για την κατανάλωση νερού, στον Ελαιώνα Φωκίδας.

          Προς μεγάλη μου έκπληξη, διαπίστωσα ότι το ειδοποιητήριο που αφορά το πρώτο εξάμηνο του 2014, έχει ως χρέωση το ποσό που πλήρωνα έως τότε για την ετήσια κατανάλωση νερού.

          Δεν γνωρίζω εάν είναι απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να έρχονται οι λογαριασμοί ανά εξάμηνο, που μάλλον είναι, γνωρίζω όμως ότι εδώ μιλάμε για 100 % αύξηση στα  ετήσια τέλη ύδρευσης. Και φυσικά δεν είναι κανένα τεράστιο ποσό, αλλά 100 % αύξηση; Από τριάντα ένα (31) ευρώ πήγαμε στα εξήντα δύο (62) αλλά τουλάχιστον κύριοι υπεύθυνοι, τι νερό πίνουμε;  
   
          Ενδεικτικά σας κοινοποιώ τρεις (3) φωτογραφίες, που δείχνουν τι περιείχαν τα φίλτρα που έχω στη βρύση μου-ατέλειωτα χώματα και άλατα- τα οποία πέρα από τις μακροπρόθεσμες ζημιές που σίγουρα θα προκαλέσουν σε όλες τις σωληνώσεις αλλά και τις συσκευές σπιτιού μου, σκεφτείτε συγχρόνως πόσο κακό θα κάνουν στην υγεία τη δικιά μου και της οικογένειάς μου.


           Σημειωτέον ότι προ τριμήνου τα είχα καθαρίσει και πάλι. Αν είναι λοιπόν να πληρώσουμε τα διπλά χρήματα για να αυξηθούν τα έσοδα του Δήμου ή γιατί πληρώναμε λίγα, να το κάνουμε, αλλά θα συνεχίσουμε να πίνουμε το ίδιο νερό; Η αύξηση των τελών, δεν θα πρέπει να συνδυάζεται και με την βελτίωση των παροχών ή μήπως απλά αναζητάτε έσοδα κύριοι υπεύθυνοι; 



άρθρο αναγνώστη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα σπασμενα του Πρωην Υπεραρχοντα ποιος νομιζαρτε οτι θα τα πληρωσει εκτος απο εμας τους χαζους ?????

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙς ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ . ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ , ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ . ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ???