Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Συνάντηση βουλευτή Φωκίδας (κ.Ηλία Κωστοπαναγιώτου)με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου και τους επενδυτές του ΒΙΟΠΑ Άμφισσας


Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/02/2015 στο Επιμελητήριο Φωκίδας, ανάμεσα στον Βουλευτή Φωκίδας κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου, μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φωκίδας και ντόπιους επαγγελματίες-επενδυτές στο Βιοτεχνικό Πάρκο Άμφισσας.


Κατόπιν έντονου προβληματισμού επιχειρηματιών που αγόρασαν οικόπεδα στην ΒΙ.ΠΕ. Άμφισσας, αλλά δεν κατάφεραν λόγω της οικονομικής κρίσης να ξεκινήσουν ή/και να ολοκληρώσουν την επένδυσή τους εντός της προβλεπόμενης – βάσει συμβολαίων – πενταετίας, ευρισκόμενοι έτσι αντιμέτωποι με δυσβάσταχτη ποινική ρήτρα της πωλήτριας τράπεζας, δηλ. αντιμέτωποι ουσιαστικά με τον κίνδυνο απώλειας των οικοπέδων τους, η διοίκηση του Επιμελητηρίου ανταποκρίθηκε άμεσα, προκαλώντας την εν λόγω συνάντηση.

Άμεση υπήρξε και η ανταπόκριση του Βουλευτή Φωκίδας κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου, ο οποίος με έκδηλο ενδιαφέρον ενημερώθηκε για το όλο θέμα, το οποίο και θα συζητήσει άμεσα με τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γ.Σταθάκη.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου  – πέραν από τις καθιερωμένες ευχές για γόνιμη θητεία -  έθεσε υπόψη του Βουλευτή κ. Κωστοπαναγιώτου και μία σειρά προβλημάτων που απασχολούν τον επαγγελματοβιοτεχνικό κόσμο της Φωκίδας και γενικότερα το νομό μας.

Η συνάντηση υπήρξε άκρως εποικοδομητική και η ανταπόκριση όλων των εμπλεκομένων πλευρών πέρα από κάθε προσδοκία θετική.




AmfissaPress

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μια ερώτηση παρακαλώ: Πόσες εν ενεργεία και δηλωμένες θέσεις εργασίας αντιπροσωπεύουν όλοι αυτοί οι κύριοι; Ευχαριστώ