Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΙΤΕΑ... Έτοιμη για ανάθεση η μελέτη για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου



Μπαίνει στην Οικονομική Επιτροπή της Δευτέρας η έγκριση απ’ αυθείας ανάθεσης μελέτης για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Ιτέας, ένα έργο που αποτελούσε ζητούμενο των τελευταίων χρόνων, καθώς επί θητείας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής αναγκάστηκε να μείνει κλειστό δυο χειμερινές σεζόν, λόγω ενεργειακών προβλημάτων.
Το κολυμβητήριο Ιτέας είναι το μοναδικό που λειτουργεί στη Φωκίδα και καλύπτει, θεωρητικά τουλάχιστον γιατί δεν είναι εύκολη η μεταφορά αθλητών από το Λιδωρίκι για παράδειγμα, όλο το νομό.
 
Το έργο με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ Δ.Ε.ΙΤΕΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ» και προϋπολογισμό 4453,20 ε, μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ περιλαμβάνει τις ακόλουθες μελέτες:
1.Μελέτη εγκατάστασης γεωθερμικού συστήματος και σύνδεσής του με το υφιστάμενο δίκτυο θέρμανσης των κολυμβητικών δεξαμενών.
2.Μελέτη εγκατάστασης ηλιακού συστήματος και σύνδεσής του με το υφιστάμενο δίκτυο θέρμανσης των κολυμβητικών δεξαμενών .
3.Μελέτη λοιπών επεμβάσεων εξοικονόμισης ενέργειας.
4.Σύνταξη τευχών δημοπράτησης.
 
Όλες οι ανωτέρω μελέτες θα είναι σύμφωνες με τα προβλεπόμενα στα συμβατικά τεύχη της μελέτης (φάκελος έργου) και θα εκπονηθούν σε στάδιο οριστικής μελέτης-μελέτης εφαρμογής.
Η μελέτη θα ανατεθεί σε κάτοχο μελετητικού πτυχίου στην κατηγορία ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ (09) και τάξης Α\' και άνω.
Η χρηματοδότηση της ανωτέρω μελέτης είναι ενταγμένη στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και το ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ με κωδικό πράξης Σ.Α.:2013ΣΕ6180043.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: