Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΠΑΣΟΚ: Στις 7 Ιουνίου τελειώνει η θητεία του Ευάγγελου Βενιζέλου. Εκλογή νέου προέδρου. Υποψηφιος ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος

Συντάκτης: efsyn.gr
 
Στις αρχές του καλοκαιριού τελειώνει η θητεία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην προεδρία του κόμματος της Χαριλάου Τρικούπη. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, η διαδικασία διαδοχής του ξεκινά και στις 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η εκλογή του νέου προέδρου του Κινήματος. Το χρονοδιάγραμμα που προτάθηκε στο οργανωτικό συμβούλιο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην τοποθέτησή του στο συμβούλιο ξεκαθάρισε ότι η θητεία του δεν ανανεώνεται, υπογραμμίζοντας ότι αυτή η επιλογή αυτή «θα βοηθήσει την παράταξη και τη χώρα».
Το ΠΑΣΟΚ βαδίζει προς το συνέδριό του που έχει οριστεί για τις 15 Μαΐου. Πέντε μέρες νωρίτερα θα γίνει η εκλογή των συνέδρων. Στις 4 Μαΐου θα ολοκληρωθεί η διαμόρφωση του μητρώου των συνέδρων.
Η λίστα των συνέδρων θα ανοίξει ξανά στις 2 Ιουνίου προκειμένου να αποφασιστεί ποιοι θα είναι οριστικά οι σύνεδροι που θα ψηφίζουν για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Για Πρόεδρος του ΠαΣοΚ και ο... Κωνσταντινόπουλος

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Οδυσσέας ΚωνσταντινόπουλοςΤην πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ γνωστοποίησε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κεντρική οργανωτική επιτροπή συνεδρίου του κόμματος, ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Στην πορεία αυτή, σύντροφοι και συντρόφισσες, θέλω εδώ, σήμερα, τώρα, ενώπιόν σας, να σας γνωρίσω την πρόθεσή μου να ζητήσω την εμπιστοσύνη σας, όταν έρθει η ώρα, για την ανάληψη της μεγάλης ευθύνης, της ευθύνης της παράταξης», ανέφερε χαρακτηριστικά δηλώνοντας παρών στις εσοκομματικές διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: