Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

«Εμπάργκο» Παπαδάκη στον Άδωνι: Αν με υποχρεώσουν να τον καλέσω στην εκπομπή, θα παραιτηθώ


Το χθεσινό… θερμό επεισόδιο μεταξύ Γιώργου Παπαδάκη και Άδωνι Γεωργιάδη μάλλον ήταν και το τελευταίο, καθώς ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής του εκπομπής ότι δεν θα καλέσει ποτέ ξανά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.

Υποστήριξε μάλιστα πως αν από τον σταθμό τον υποχρεώσουν να ξαναφέρει στην εκπομπή τον Άδωνι Γεωργιάδη, θα παραιτηθεί, τονίζοντας πως ο βουλευτής της ΝΔ τον προσβάλλει συστηματικά.
Όμως φαίνεται ότι και ο Άδωνις Γεωργιάδης συμφωνεί με την απόφαση αυτή του παρουσιαστή, καθώς, όπως έγραψε στο Twitter, «Συμφωνώ διότι και γω δεν προτίθεμαι να ξαναπάω, δεν είναι ωραία εικόνα… από μακρυά και αγαπημένοι...».

koutipandoras.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οχι για τον Αδωνι {ετσι κι αλλιως για αβαντα στα νουμερα τηλεθεασης τον ειχες} αλλα παραιτησου να μπει κανενας νεοτερος ετσι μηπως αλλαξει κατι σε αυτη την τηλεοραση . Μου αρεσε που το επαιξες ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑΣ στον Αδωνι αλλα δεν ειδα τον ιδιο αντρισμο να μπεις μπροστα στον Κασσιδιαρη οταν τολμουσε και σηκωνε το χερι στην Κανελλη . Εκει κοττα καθισες !!!!!!