Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ποιοι θέλουν να ανατρέψουν τον Αλέξη Τσίπρα

Τσίπρας

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο σενάρια ανατροπής της κυβέρνησης Τσίπρα.
 
Μεταξύ άλλων αναφέρεται:
«Σε διαδικασία προετοιμασίας για να αντιμετωπίσει τη μετατροπή της οικονομικής ασφυξίας σε πολιτική βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς τα στελέχη της κυβέρνησης εκτιμούν ότι οι πιέσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό για τη λήψη σκληρών μέτρων, έχουν στόχο να προκαλέσουν είτε ενδοκυβερνητική κρίση μεταξύ των εταίρων είτε εσωκομματική στον ΣΥΡΙΖΑ.
 
Το κυβερνητικό επιτελείο εκτιμά ότι συγκεκριμένοι πολιτικοί κύκλοι στις Βρυξέλλες αλλά και οι διαπλεκόμενοι σύμμαχοί τους εντός Ελλάδος, επιδιώκουν την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών σε κυβερνητικό επίπεδο.
Για τα το πετύχουν αυτό, θα επιχειρήσουν να οδηγήσουν την κυβέρνηση στη λήψη αντιλαϊκών μέτρων, τα οποία θα τη φέρουν αντιμέτωπη με την κοινωνία και θα δημιουργήσουν συγκρούσεις στο εσωτερικό της, ώστε μια οικουμενική κυβέρνηση να πάρει τη θέση της».

koutipandoras.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν του βγηκε το κουνημα του δαχτυλου στην Μεργκελ , δεν του βγηκε να χωρεψει η Ευρωπη πεντοζαλη, δεν του βγηκαν οι μαγκιες να γυρισει πισω τα λεφτα, δεν του βγηκε το "ενας νομος ενα αρθρο" για ΜΝΗΜΟΝΙΑ {συμφωνιες} ΤΡΟΙΚΑ {θεσμοι} ΕΝΦΙΑ κ.λ.π. και τωρα βλεπει εφιαλτες οτι καποιοι θελουν να τον ανατρεψουν . Ας μαζεψει πρωτα απ ολα κι αλλους του βρωμικου ΠΑΣΟΚ στο κομμα του και μετα θα βλεπει εφιαλτες και στο ξυπνιο του !!! Εμεις ο λαουτζικος τι φταιμε να πληρωνουμε τα παιδικα παιχνιδια του χουντικοαναθρεμενου Τσιπρα ??