Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ "ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ"



Φίλες και φίλοι,

      Έχουν περάσει λίγες μέρες από τη «Νύχτα των Στοιχειών» και τα μηνύματα σας στο Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας, όλο καλά λόγια και συγχαρητήρια, μας γεμίζουν ικανοποίηση και ευχαρίστηση για το αποτέλεσμα των κόπων και των προσπαθειών μας.

      Όλα αυτά τα συγχαρητήρια βέβαια αναφέρονται στις ομάδες που εργάστηκαν για την εκδήλωση, στις κατασκευές, στη διακόσμηση της πόλης και της Χάρμαινας την Παρασκευή, στο μοίρασμα στολών, στο βάψιμο προσώπων, στη διαφήμιση και προβολή της εκδήλωσης, στα σπιτάκια και τους μπουφέδες αλλά και σε όσους κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων συμμετείχαν οργανωμένα έχοντας ο καθένας αναλάβει κάποιο συγκεκριμένο ρόλο.

      Είναι πολλοί, είναι υπέροχοι, ξέρουμε ότι το κάνουν γιατί απλώς αγαπάνε την εκδήλωση αλλά παρόλα αυτά τους ευχαριστούμε και όπως όλος ο κόσμος, τους συγχαίρουμε αφού αυτοί αποτελούν τους βασικούς συντελεστές και συνιστώσες της εκδήλωσης.

      Όλοι οι παραπάνω, με παλιές και νέες παρουσίες ,Σύλλογος και εθελοντές, σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και την συμμετοχή σας στην εκδήλωση. Συμμετοχή που φέτος ήταν μια από τις μεγαλύτερες και που της έδωσε το βασικό συστατικό της επιτυχίας. 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!

      Επίσης ευχαριστούμε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που συνεργάστηκαν μαζί μας:

 Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών, ΚΤΕΛ Φωκίδας, Aladdin, Δ. Τσιπούρας, υφάσματα Σπιτόγατα, Φώτο Λαλλά, βιβλιοπωλείο Αναζήτηση, Δ. Κοσιαβέλλου, Εργόχειρο Ταλαντη, Άρη Αγγελόπουλο, Αφοί Μανιτάρη, οίνος Αργυρίου, catering Λουπάκου, Δ. Γουλή, Ciao.

     Τέλος, ευχαριστούμε τους μικρούς μας φίλους και φίλες που, είτε με το σχολείο τους, είτε από μόνοι τους, έφτιαξαν κουδούνια και μάσκες που χρησιμοποιήθηκαν για την διακόσμηση των δρόμων και της Χάρμαινας.

      Με την ευκαιρία ανακοινώνουμε ότι ο τυχερός μικρός φίλος είναι ο Κοκολόγος Ηλίας που είχε φτιάξει το κουδούνι στο μεσαίο σκιάχτρο στη Χάρμαινα.

       Επίσης ο τυχερός λαχνός για την κλήρωση μιας στολής που έγινε την παρασκευή το βράδυ στη Χάρμαινα, είναι το «νούμερο 20 κίτρινο».

       Κλείνοντας ζητάμε την κατανόηση όσων φίλων υπέστηκαν κάποια μικρή ελπίζουμε ταλαιπωρία στην προμήθεια στολών, αφού λόγω της μεγάλης ζήτησης φέτος υπήρξαν μερικές φυσιολογικές δυσκολίες.

       Φίλες και φίλοι, το θέμα των στολών είναι σημαντικό για την εκδήλωση και είναι κρίμα κάποιος να μένει χωρίς στολή επειδή δεν επιστράφηκαν στολές προηγούμενης χρονιάς. Ακόμα κι αν σκοπεύουμε να συμμετέχουμε πάλι του χρόνου, οι στολές καλό είναι να επιστρέφονται και εμείς να αυξάνουμε χρόνο με το χρόνο τον αριθμό τους, φτάνοντας έτσι σε σημείο να μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες που θα παρουσιαστούν. Γι’ αυτό και η επιστροφή στολών πρέπει να τηρείται ευλαβικά.

       Η επιστροφή στολών φέτος θα γίνει τις επόμενες δυο εβδομάδες και συγκεκριμένα από Δευτέρα 02 Μαρτίου ως και παρασκευή 13 Μαρτίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ                      ΠΡΩΙ 11,00 ΜΕ 13,00

ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ       ΑΠΟΓΕΥΜΑ 18,00 ΜΕ 20,00

Στο Εικαστικό Εργαστήρι (Σταλλού και Θόαντος)

      Ευχαριστούμε και πάλι, ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη   και  ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, να ζήσουμε και πάλι μια αξέχαστη “Νύχτα των Στοιχειών”     
                                                       
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: