Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Με επιδόματα αυξάνουν τους μισθούς στη ΔΕΗ






Με τρία επιδόματα, τα σίτισης, ευδόκιμης παραμονής και παραμονής η διοίκηση της ΔΕΗ αυξάνει τους μισθούς των εργαζομένων στην Επιχείρηση.
Σύμφωνα με τα Νέα, τα νέα αυτά επιδόματα προβλέπονται στην 3ετή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε η ΓΕΝΟΠ με τη ΔΕΗ.
Προβλέπεται επίσης ότι μετά τη λήξη του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου, όλοι οι μισθοί θα διευρυνθούν κατά ένα μισθολογικό κλιμάκιο.

Το επίδομα σίτισης -μία παροχή σε είδος ή τροφεία στο χώρο εργασίας που θα φτάνει μέχρι και 6 ευρώ την ημέρα-αυξάνει το ετήσιο κόστος στα 20 εκατ. ευρώ ενώ το επίδομα ευδόκιμης παραμονής θα δοθεί σε εργαζόμενους που έχουν φτάσει στο ανώτατο μισθολογικό κλιμάκιο, αλλά δεν μπορούν να βγουν στη σύνταξη επειδή αυξήθηκαν τα όρια συνταξιοδότησης.

Το επίδομα παραμονής αφορά εργαζόμενους που περάσουν επιτυχώς την τρίτη αξιολόγηση ενώ έχουν κριθεί «στάσιμοι» λόγω ανεπάρκειας εξαιτίας των προσόντων τους ή της χαμηλής τους απόδοσης για δύο συνεχόμενες χρονιές,.


Πηγή: www.lifo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΕΗ νομιζω οτι εχει ιδιωτικη μορφη . Γιατι η πρεμουρα για αυξηση μονο σε αυτους τους εργαζομενους ? Μηπως ετσι ξοφλατε το συμβολαιο με τον Φωτοπουλο που θα κατεβαζει οποτε θελει τους διακοπτες ??? Υπαρχουν και καποιοι αλλοι εργαζομενοι στους οποιους κοψατε απο το μισθο , τους δινετε μισθους ντροπης , ξεκινανε για 8ωρη εργασια και πολλες φορες μπορει να κατσουν και 10 και 12 και 15 μπορει ωρες καιδεν νοιαστηκατε ποτε για ενα μπουκαλι νερο , ΟΧΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ !!! Γι αυτο θα αυξησετε τους λογαριασμους για να ξοφλησετε τα συμβολαια προκειμενου να βγειτε πρωτοι ? Μην τον φοβαστε τον Φωτοπουλο , στειλτε τον σπιτι του θα ησυχασουν καποιοι και καποιοι αλλοι {αρρωστοι} θα ειναι σιγουροι οτι θα εχουν ρευμα για τα μηχανηματα στηριξης της υγειας τους !!!