Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Η Θ. Φωτίου "σκίζει' τη Ν.Δ. "Η τακτική εκφοβισμού δεν περνά"

Η Θ. Φωτίου «σκίζει» τη ΝΔ- «Η τακτική εκφοβισμού δεν περνά»

Την απάντηση της στο σχόλιο του Κώστα Καραγκούνη και της ΝΔ, έδωσε η Θεανώ Φωτίου.
Η αναπληρώτρια υπουργός Αλληλεγγύης έκανε την παρακάτω δήλωση:
 
"Η ΝΔ, συνεχίζοντας να χρησιμοποιεί την τακτική του εκφοβισμού, αναφέρει σε δήλωση της ότι η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου θα καταφύγει σε νέα μέτρα προκειμένου να χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα της για την ανθρωπιστική κρίση. Μια δήλωση προδήλως ψευδής, καθώς ο κ. Μάρδας έχει ήδη εξηγήσει κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή τις πηγές των 200 εκατομμυρίων που χρειάζονται για την υλοποίηση του προγράμματος. Και βέβαια παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι αυτά τα μέτρα δεν αποτελούν παρά ένα τμήμα των δεσμεύσεων του προγράμματος μας. Ως όψιμοι όμως θεματοφύλακες του προγράμματος της Θεσσαλονίκης θα όφειλαν να αναρωτηθούν μήπως οι δικές τους πολιτικές έφτασαν τη χώρα στην κατάσταση της ανθρωπιστικής κρίσης."
 
Όσο για τη συνέχεια της δήλωσης, η οποία αναφέρεται ειδικότερα στο μέτρο για τη σίτιση, ο εκπρόσωπος της ΝΔ όφειλε να είναι πιο προσεκτικός σε ό,τι ακούει. Διότι η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κυρία Θεανώ Φωτίου διευκρίνισε στη συζήτηση στη βουλή ότι στο έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών του Υπουργείου αναφέρεται επί λέξει στο σημείο 3 ότι "από τις διατάξεις του τρίτου άρθρου εκτιμάται ότι θα ωφεληθούν κατά ανώτατο όριο 300.000 φυσικά πρόσωπα ή 153.000 νοικοκυριά»."
 
Δεν είναι ο τομέας της ανθρωπιστικής κρίσης το πεδίο εύκολων αντιπαραθέσεων εντυπωσιασμού. Χρειάζεται σεβασμός τουλάχιστον σε αυτό που περνάει ο λαός».
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απο τον πολυ σεβασμο προς αυτα που περναει ο κοσμος αλλα λετε την μια ημερα και αλλα την αλλη ? Οπως τα 300.000 νυκοκυρια εγιναν ξαφνικα 153.000 ??? Οπως η Τροικα ονομασθηκε Β.G. και το μνημονιο συνθηκη την οποια δεν τολματε να πατε στην Βουλη γιατι θα μαθει ο κοσμος τι σοι απατεωνες και ψευτες εισαστε ? Με ποιο νομο , ποιο δικαιωμα αδειαζεται τα ταμεια για να παιζεται μαζι με τον χουντικοαναθρεμενο προεδρο σας και ταχα να κανετε κοινωνικη πολιτικη ? Βαρεθηκαμε να μας λετε για προγραμματα Θεσ/κης κ.λ.π. μπουρδες και αερολογιες ταχα οτι ενδιαφερεσται για τον λαο , 40 περιπου ημερες τι κανατε για τον λαο εκτος απο το να μας πατε πισω 30-40 χρονια ? Εσεις δεν λεγατε οτι τα εχετε ετοιμα ολα και 26-1 θα καταθετατε τα νομοσχεδια σωριδων ??? ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ !!! Ολα τα αμμεσα πανε τωρα σε χρονο 4ετιας . Αν σας αφησει ο λαος διοτι στην αντιθετη εχετε βρει που θα κρυφτητε μαζι με τον Καμμενο και το Κουγκι του ???