Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Τσίπρας: Το προεκλογικό μας πρόγραμμα θα υλοποιηθεί μέχρι κεραίας


Αποφασισμένος να προχωρήσει και να υλοποιήσει μέχρι κεραίας το πρόγραμμα για το οποίο έχει δεσμευτεί σε ορίζοντα τετραετίας, έστω και με ορισμένες καθυστερήσεις, με την κυβέρνηση να φέρνει άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή κρίσιμα νομοσχέδια, εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο «Έθνος».
 
Ο πρωθυπουργός διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση, εντός και εκτός των τειχών, ότι «η Ελλάδα δεν είναι αποικία» και ότι «δρόμος επιστροφής στο Μνημόνιο για την Ελλάδα δεν υπάρχει», ξεκαθαρίζοντας ότι όσοι περιμένουν πως η νέα κυβέρνηση απλώς θα εφαρμόσει «αυτά που άφησε η κυβέρνηση Σαμαρά», θα απογοητευτούν.
Υπογραμμίζει εξάλλου ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για μισθούς και συντάξεις, ούτε και για καταθέσεις, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση έχει εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που δε βρεθεί χρηματοδοτική λύση στις διαπραγματεύσεις.
Ο κ. Τσίπρας πάντως αποκλείει το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ή πρόωρων εκλογών, σχολιάζοντας με νόημα πως «πραξικοπήματα στην Ελλάδα δεν γίνονται, τελείωσαν μαζί με το Παλάτι».
koutipandoras.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειχε προεκλογικα ΠΟΤΕ - ΠΟΤΕ - ΠΟΤΕ πει οτι το προγραμμα του {και ειδικα καποιες περιπτωσεις} θα πανε σε βαθος 4ετιας !!! Ο νομος για τα ακινητα οπως και ενα σωρο αλλοι νομοι τους οποιους ειχαν ετοιμους και ηταν για τις 26 Ιανουαριου τι γινανε ??? Αντιθετα εκεινο που ειδαμε πρωτο και πανω απο ολα ηταν την ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΥ προς τον Φωτοπουλο της ΔΕΗ πρωην αρχισυνδικα-ληστη του ΠΑΣΟΚ !!!Ολοι οι υπολοιποι νομοι πανε για βαθος 4ετιας ισως και 8ετιας και βλεπουμε !!! Σε ολα κωλοτουμπες αρκει για τις καρεκλες τους !!! Κι εσυ βασανισμενε Ελληνα περιμενε τα ψιχουλα που θα βγουν απο τον τριφτη !!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ Η ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ !!!!