Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ για το Νοσοκομείο Άμφισσας: "Μαζί Αγωνιζόμαστε"


Μαζί Αγωνιζόμαστε
                                                                                                                              Άμφισσα, 23/3/2015
Η δημοτική παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»  συμπαραστεκόμαστε και στηρίζουμε σήμερα με όλες μας τις δυνάμεις, τον αγώνα του σωματείου των εργαζομένων του Νοσοκομείου Άμφισσας.
  Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» επί 4 χρόνια , κινητοποιώντας τους δημότες και φέρνοντας επανειλημμένα το θέμα του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας στο δημοτικό συμβούλιο, παλέψαμε με κάθε τρόπο, να μη φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση.
  Το 2011 για 1η φορά, ζητήσαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει θέση και να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες προς κάθε κατεύθυνση, για να αντιστραφεί η πορεία διάλυσης του Γενικού Νοσοκομείου της Άμφισσας που ήταν φανερή. Η στήριξη από την τότε Δημοτική Αρχή στην πράξη των Μνημονιακών πολιτικών ήταν επιλογή φανερή. Οι εκκλήσεις μας έπεσαν στο κενό. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνουμε μάρτυρες φιλοφρονήσεων ανάμεσα στην Δημοτική αρχή και την τότε διοίκηση του Νοσοκομείου, «για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι». Το θέμα το ξαναφέραμε πάλι και πάλι, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά τίποτα.
  Η σχεδιασμένη αποστελέχωση (το πλαφόν  προέβλεπε να φεύγουν 10 και να διορίζεται ένας) και η υποχρηματοδότηση του Κρατικού Νοσοκομείου της  Άμφισσας, όπως και όλου του δημόσιου συστήματος υγείας,  συνεχίστηκε  και δεν απέτρεψε την αποσύνθεσή του.
  Οι ψεύτικες εξαγγελίες μέχρι το τέλος, στην κινητοποίηση των εργαζομένων και των κατοίκων της περιοχής της 10/12/2014, αποδείχτηκαν βαρύγδουπες υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.
  Σήμερα, με το Νοσοκομείο και την Δημόσια Υγεία, εισαγμένες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παλεύουμε μαζί σας να ανατρέψουμε τις αντιλαϊκές πολιτικές λιτότητας, που μας οδηγούν αναμφισβήτητα στην σήψη, τον ακρωτηριασμό και τον θάνατο.
  Δεν περιμένουμε να γίνουν θαύματα και να καλυφθούν τα κενά τόσων χρόνων.
  Η δύναμη όμως των εργαζομένων και οι κινητοποιήσεις τους φανερώνουν πως είναι η στιγμή της διεκδίκησης και της ανατροπής.
  Αξιώνουμε Παλεύοντας και Αγωνιζόμενοι  μαζί σας, για να εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου, με το απαιτούμενο ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για δωρεάν παροχή υγείας για όλους , ασφαλισμένους και μη, για την κατάργηση του  5ευρου και το ξανά φτιάξιμο της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν. 

Δημοτική Κίνηση Πολιτών Δήμου ΔΕΛΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: