Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Πατέρας κοριτσιού που "πέταξε" με το πρωθυπουργικό αερόπλανο προς την σωτηρία: "Σας ευχαριστώ θερμά, κύριε πρωθυπουργέ!"


Ένα πολύ ανθρώπινο και ζεστό "σας ευχαριστώ θερμά από τα βάθη της καρδιάς μου" προς το ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα φιλοξενεί σήμερα, Τρίτη 24 Μαρτίου, με ιδιαίτερη συγκίνηση η "Αυγή"!
Πρόκειται για το πιο θερμό μήνυμα το οποίο απευθύνει στον πρωθυπουργό ο πατέρας του μικρού κοριτσιού, για το οποίο σηκώθηκε πριν λίγες ημέρες το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για την φημισμένη Παιδιατρική Νευροχειρουργική Κλινική του Διεθνούς Ινστιτούτου Νευροεπιστημών (ΙΝΙ), η οποία λειτουργεί στο Ανόβερο.
Προκειμένου να διακομισθεί το μικρό κοριτσάκι από την παιδονευροχειρουργική μονάδα του νοσοκομείου παίδων της Αθήνας "Π. και Α. Κυριακού" στο Ανόβερο, μετά από έγγραφο αίτημα του λαμπρού παιδονευροχειρουργού του νοσοκομείου Μιχάλη Κουτζόγλου, για να χειρουργηθεί από τον κορυφαίο διεθνώς Ιταλό καθηγητή Παιδονευροχειρουργικής Κοντζέτσιο Ντι Ρόκκο, ο Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε στην οικονομική θέση πτήσης της γραμμής Αθήνα - Βερολίνο, προκειμένου να συναντήσει την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.
Η πολύ λεπτή και δύσκολη εγχείριση πήγε άριστα και το μικρό κοριτσάκι είναι πολύ καλά στην υγεία του. Η "Αυγή" (και εμείς) εύχόμαστε τα καλύτερα και σιδερένια η μικρούλα!
 
left.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

O Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε στην οικονομική θέση στις Βρυξέλλες και με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο σώθηκε η ζωή ενός παιδιού - ΦΩΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: