Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Συγγνώμη από την οικογένειά του ζητά ο δολοφόνος εκτελεστής Τζιχάντι Τζον






Μήνυμα στην οικογένειά του έστειλε ο Τζιχάντι Τζον ζητώντας συγγνώμη που την εξέθεσε, μετά την αποκάλυψη του ονόματός του για τις βάρβαρες εκτελέσεις ομήρων του ISIS.
 
Το μέλος του Ισλαμικού Κράτους και εκτελεστής των Δυτικών ομήρων έστειλε ένα γράμμα, μέσω άλλου τζιχαντιστή, στην οικογένειά του, απολογούμενος για την ντροπή που της προκάλεσε, χωρίς όμως να εμφανίζεται μετανιωμένος για τους αποκεφαλισμούς των αθώων αιχμαλώτων.



 
Σύμφωνα με τη Daily Mail, η μητέρα του 26χρονου αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι μαζί με τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της και  να μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος, υπό αστυνομική προστασία.
Ο πατέρας του και η πρωτότοκη κόρη του βρίσκονται στο Κουβέιτ, όπου ο πρωθυπουργός τού συνέστησε να αποστασιοποιηθεί από τις βαρβαρότητες του Τζιχάντι Τζον, σε αντίθεση περίπτωση να φύγει από τη χώρα...


Το απολογητικό γράμμα του 26χρονου τζιχαντιστή στην οικογένειά του εμρηνέυεται με βάση τις αρχές της θρησκείας του Ισλάμ, που αναφέρει ότι όσοι δεν υπακούουν ή δεν σέβονται τους γονείς τους, θα πάνε στην κόλαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: