Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ


ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΙΔAΣ
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για μας στο Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό που πρέπει να έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτό.
Οι αποφάσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων μέσα στα πέντε χρόνια μνημονίου έβαλαν την χώρα μας να βιώνει υγειονομική τραγωδία. Η απαξίωση και η προκλητική αδιαφορία τους οδήγησαν την δημόσια υγεία σε αποδιάρθρωση .Με την πολιτική της λιτότητας το Νοσοκομείο του νομού μας , όπως και όλα τα δημόσια νοσοκομεία πανελλαδικά υποχρηματοδοτήθηκε και υποστελεχώθηκε. Οι υποσχέσεις της προηγούμενης κυβέρνησης για άμεση πρόσληψη 4 ιατρών για το Νοσοκομείο μας ,έμειναν απλά υποσχέσεις, κάτι αναμενόμενο άλλωστε.
Ζητείτε σήμερα από την κυβέρνηση των δύο μηνών να βρεθεί λύση σε θέματα που χρονίζουν και είναι πολλά. Κανένας από εμάς δεν είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το μαγικό ραβδάκι που θα υλοποιήσει τα πάντα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα .
Το υπουργείο από τις 5 Μαρτίου έχει προκηρύξει μια θέση παθολόγου επικουρικού γιατρού, και την κατάργηση εισιτηρίου των 5 ευρώ μέσα στον Απρίλιο. Σίγουρα αυτά είναι σταγόνα στον ωκεανό.
Η πολιτική βούληση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει ο κατήφορος και να αλλάξουμε σελίδα με ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας , είναι δεδομένη.
Σαν ΟΜ Δελφών και Δωρίδας
Στηρίζουμε, συμμετέχουμε και βοηθάμε ενεργά τον αγώνα και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΄Αμφισσας για ένα Σύστημα Υγείας που θα καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών για Δημόσια, Δωρεάν, Ποιοτική και Αξιόπιστη Υγειονομική Περίθαλψη.
 
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ.

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

 
22 Μαρτίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: