Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Αναγκαστική προσγείωση λόγω ...μπόχας !


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Αεροπλάνο της British Airways αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Χίθροου λόγω υπερβολικής μυρωδιάς.

Όλα έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν στην πτήση προς Ντουμπάι ένας επιβάτης πήρε προς νερού του αλλά όπως φαίνεται κρατούσε πολλά μέσα του...

Η μυρωδιά όπως φαίνεται ήταν ανυπόφορη ενώ οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να εντοπίσουν αρχικά αν πρόκειται για κάποια μηχανική βλάβη αλλά τελικά κατάλαβαν πως η δυσοσμία προερχόταν από την τουαλέτα.

Ήταν τόσο τραγική η κατάσταση, που ανάγκασε τον πιλότο να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Χίθροου. Για το σχετικό περιστατικό ενημέρωσε μέσω twitter ο δημοτικός σύμβουλος του Hertsmere, Τόρις Άμπισεκ Σάντεφ. «Είναι τρελό! Η πτήση μας της ΒΑ για το Ντουμπάι επέστρεψε στο Χίθροου λόγω μυρωδιάς κοπράνων στην τουαλέτα! Μέχρι την επόμενη πτήση μεσολαβούν 15 ώρες... #britishairways».

Βέβαι στην περιγραφή που έκανε για λογαριασμό της Daily Mail ήταν πιο παραστατικός:  «Ο πιλότος έκανε ανακοίνωση ζητώντας τον επικεφαλής του πληρώματος θαλάμου των επιβατών και έτσι ξέραμε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Περίπου 10 λεπτά αργότερα είπε "Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει μια αρκετά άσχημη οσμή που βγαίνει από τη μία τουαλέτα. Είπε ότι ήταν υγρά ανθρώπινα περιττώματα. Αυτές είναι οι λέξεις που χρησιμοποίησε».

Η πτήση πραγματοποιήθηκε με μια μέρα καθυστέρηση, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν ο δράστης επιβιβάστηκε κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: