Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Όλα βαίνουν καλώς, λέει η Έλενα Παναρίτη

Όλα βαίνουν καλώς, λέει η Έλενα Παναρίτη
Μια άλλη πραγματικότητα περιέγραψε το Σάββατο το πρωί και στην τηλεόραση του MEGA η οικονομολόγος και σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών Έλενα Παναρίτη, που σε πολλές των περιπτώσεων έρχεται σε πλήρη αντίθεση και με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, αλλά και με τις δηλώσεις των ευρωπαίων αξιωματούχων.

Η κ. Παναρίτη εξέφρασε την αίσθηση της πως όλα γύρω από την διαπραγμάτευση βαίνουν καλώς και οι εταίροι μας φαίνονται ικανοποιημένοι σε πολύ μεγάλο βαθμό από το προσχέδιο που έχουμε αποστείλει ενόψει του Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας.

Επιπροσθέτως υποβάθμισε τις πληροφορίες που ήθελαν κατά τις προκαταρκτικές επαφές να προκύπτει διάσταση απόψεων μεταξύ Ελλάδας και ΕΕ και επανέλαβε πως κατά το τελευταίο EWG το θέμα της Ελλάδας δεν συζητήθηκε όπως κάποιοι διέρρευσαν, μια και ως εκείνη την στιγμή δεν είχε φτάσει στις Βρυξέλες  η λίστα Βαρουφάκη και άρα δεν θα μπορούσε ούτε να υπάρξει κουβέντα ούτε να έχει προκύψει διαφωνία επί των προτάσεων.

Η σύμβουλος του ΥΠΟΙΚ μάλιστα  θεωρεί πως έχουν γίνει σημαντικά βήματα προσέγγισης που θα επισημοποιηθούν την Δευτέρα.

Τέλος επανέλαβε την εκτίμηση ότι οι εταίροι μας  θέλουν να μας ταπεινώσουν και συγκεκριμένα είπε: «Γι' αυτούς η ταπείνωση είναι πώς ήρθε τώρα ο υπουργός Οικονομικών αυτής της μικρής χώρας να μας πει εμάς ότι αυτά που κάνουμε, είναι λάθος; Αυτή είναι η ερώτηση που τους ενοχλεί».


Πηγή:www.reporter.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ Η ΚΥΡΙΑ ΗΤΑΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ