Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Άμεση ανταπόκριση του Βουλευτή Φωκίδας στις καταγγελίες των Επιχειρηματιών – Επενδυτών για τα ανοικτά θέματα στο ΒΙΟΠΑ Άμφισσας


Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Βουλευτή Φωκίδας κ. Ηλία Κωτσοπαναγιώτου στις καταγγελίες των Επιχειρηματιών – Επενδυτών  για τα ανοικτά θέματα στο Βιομηχανικό Πάρκο της Άμφισσας,......
 όλων εκείνων δηλαδή που εξ` αιτίας της κρίσης και της οικονομικής στενότητας δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους. Η πρόσφατη συνάντησή τους στο ΕΒΕ Φωκίδας και η απαίτησή τους να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην αγωνία τους όσον αφορά την άδικη – όπως υποστηρίζουν – και ύπουλη ενεργοποίηση της ποινικής ρήτρας από την πλευρά της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ, είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση ενεργοποίηση του ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς και την παράλληλη εποπτεία επί του θέματος από τον Υπουργείο Ανάπτυξης.
Το θέμα είχε ανακινήσει – έχοντας την σύμφωνη γνώμη πολλών ακόμη συναδέλφων του επιχειρηματιών – ο κ. Γιώργος Κοντονίκος και ο πρώην Πρόεδρος του ΕΒΕ Φωκίδας κ. Βαγγέλης Μυταράς, προκειμένου άμεσα να δοθεί μια λύση, καθώς προκύπτει ο κίνδυνος να χαθούν εκτός από εν δυνάμει επενδύσεις και οι περιουσίες πολλών επιχειρηματιών.
«Η ανταπόκριση του κ. Κωτσοπαναγιώτου ήταν άμεση. Συνεργάτης του Υπουργού με ενημέρωσε προσωπικά πως την Τετάρτη θα συνεδριάσει το ΔΣ της Πειραιώς και δεν αποκλείεται – όχι μόνο στο ΒΙΠΕ Άμφισσας – αλλά και σ` όλη τη χώρα να έχουμε απόφαση που θα μας λύσει τα χέρια» δήλωσε στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ ο κ. Κοντονίκος.  «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Βουλευτή Φωκίδας που σε λιγότερο από 10 μέρες έφερε τα πάνω κάτω και ουσιαστικά κινητοποιήθηκαν δυνάμεις που για καιρό μας κρατούσαν σαν ομήρους» συμπλήρωσε για να καταλήξει: «Αναμένουμε με αγωνία την απόφαση τους που ελπίζουμε να ανοίξει το δρόμο και σε πολλούς άλλους επιχειρηματίες».
Θα επανέλθουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: