Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ''ΛΑΡΝΑΚΙ'' : ΑΝΑΒΟΛΗ...


(''Κυριακή απόγευμα στο Νέο Λαρνάκι''- Πουαντιγισμός του Paul Signiak)
''Λαρνακιάς''...

Σήμερα επρόκειτο να αρχίσει η συζήτηση και η διαδικασία στο Συμβούλιο Επικρατείας, μετά από την προσφυγή Συλλόγων και Ιδιωτών κατά της Μ.Π.Ε. της εταιρείας S&B (νυν Ευρωπαϊκοί ΒωξίτεςΑΕ), σύμφωνα με την οποία τα πάντα ήσαν νόμιμα, έγκυρα και αποδεκτά, για την ανανέωση της αδείας λειτουργίας των εγκαταστάσεων της εταιρείας στην θέση ''Κεφαλή-Λαρνάκι'' της Ιτέας.

Όπως είναι γνωστό, η εν λόγω Μ.Π.Ε., είχε σχεδόν ...υιοθετηθεί από τον πρώην Δήμαρχο. Το δε σύνολο των ''μηχανισμών υποστήριξης'' εντός κι εκτός Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, είχε δώσει ...εξετάσεις για την έγκρισή της.

Οι ''μάχες'' στο Τοπικό Ιτέας, στο Δημοτικό του Δήμου Δελφών και στην (θού Κύριε...) Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας, είναι πλέον καταγεγραμμένες ως μια ξεχωριστή Ραψωδία, στο ηρωϊκό έπος με το όνομα ''Λαρνακιάς''!...

Υπήρξαν δε και στοιχεία της αρχαιοελληνικής Τραγωδίας, όπου προ του νομικού (προφανούς) και ασφυκτικoύ (συνειδησιακού;) αδιεξόδου, ενεφανίσθη ο από μηχανής Θεός. Για την ακρίβεια, η από μηχανής (εγκάθετη) θεά (απόφοιτος ΤΕΙ, πλην όμως Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης), της οποίας η αυθόρμητη (χα, χα, χα...) υπογραφή, έσωσε την μέχρι εκείνη την στιγμή παρτίδα.
Το Συμβούλιο Επικρατείας λοιπόν, κατά την σημερινή Συνεδρίασή του για την συζήτηση της προσφυγής, αποφάσισε να αναβάλει για περίπου τέσσερις μήνες την εκδίκαση της υποθέσεως.

Απορία μας : Θα παραμείνει ή θα ''πέσει'' η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, εντός του επομένου τετραμήνου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: