Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

«ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ» Γ. Μπαλάφας: «Κανέναν δεν συμφέρει να πέσει η Ελλάδα στον γκρεμό»



«Έχω βαρεθεί κάθε μέρα να ανακαλύπτουμε και μία ακόμα επερχόμενη καταστροφή», ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας στον Real Fm 97.8.

«Τα μνημόνια δεν είναι μονόδρομος. Υπάρχει και άλλος δρόμος που είναι της οικονομικής ανάκαμψης και της εθνικής αξιοπρέπειας», τόνισε ο κ. Μπαλάφας ενώ ερωτηθείς για τις διαπραγματεύσεις σημείωσε: «Πάνε όπως πάνε οι διαπραγματεύσεις, με την πίεση, με την υποχώρηση, τεστάρει ο άλλος να δει αν αντέχεις. Είχαν επί τόσα χρόνια Χαρδούβελη και Παπακωνσταντίνου, δηλαδή μη διαπραγματευτές. Και ξαφνικά μετά τις εκλογές πάνε κάτι τύποι που λένε, 'θα μιλήσουμε και εμείς, θα έχουμε άποψη και εμείς'. Και τους κακοφαίνεται. Όσο και να μας κάνει εντύπωση είχαν κακομάθει. Τώρα γίνεται διαπραγμάτευση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μας ζορίζουν πολύ».
«Κανέναν δεν συμφέρει να πέσει η Ελλάδα στον γκρεμό. Μας πιέζουν αλλά τρομάζουν τον κόσμο μέχρι το παραπέντε και στο και ένα βρίσκεται η λυσούλα, η διέξοδος», υπογράμμισε και κατέληξε: «Είμαστε ζορισμένοι αλλά το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι κύρια οικονομικό, λογιστικό. Είναι πολιτικό».


Πηγή: enikos.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο "κανεναν δεν συμφερει να πεσει η Ελλαδα στον γκρεμο" στηριξατε ολη την πολιτικη σας κ.Μπαλαφα και ειπατε ολα αυτα τα ψεμματα για να παρετε την εξουσια ? Που ειναι τα νομοσχεδια της 26ης Ιανουαριου ? Που ειναι ολα αυτα που θα ανακουφιζαν τους χαμηλοσυνταξιουχους ? Απο τον Δεκεμβριο ειχε αποφασισθει και υπογραφει η αυξηση της ΔΕΗ και δεν το πηρατε χαμπαρι ? Αφησατε τον Φωτοπουλο {ελυνε κι εδενε επι ΠΑΣΟΚ} να κανονιζει παλι τι θα γινεται στην ΔΕΗ και τωρα που το μαθατε δεν ξυλωσατε κανενα ??? Κινδυνευουν οι συνταξιουχοι και μισθωτοι και η ΔΕΗ περνει "σαντουιτς και καφε" ??? Δεν ειδα καμια κυβερνηση οταν απασχολει την Αστυνομια π.χ. επι 15-18 ωρες να τους παει καποιο σαντουιτς !!! Ψεμματα ψεμματα ψεμματα αρκει για τις καρεκλες και τα πρεστις μερικων !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 7.53 , ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΕΗ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟ Ξ Υ Δ Ι ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ , ΚΙ ΟΧΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ . ΑΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ? ΠΡΟΣΟΧΗ : ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .