Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ο Λιάτσος έδωσε στεγνά τον Θεοδωράκη και τα λεφτά που τσέπωσε από την ΕΡΤ! Τι είπε για Αρβανίτη – Βαξεβανη


Στην εκπομπή του χθες βράδυ στο Κόντρα, ο Λιάτσος πέταξε την ρουκέτα για τις αμοιβές Θεοδωράκη, ενώ μίλησε και για τους Αρβανίτη – Βαξεβάνη.
 Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον Κώστα Βαξεβάνη, είπε χαρακτηριστικά: Ε, ο Βαξεβάνης δεν έπαιρνε τα 24 χιλιάρικα που έπαιρνε ο Θεοδωράκης για κάθε εκπομπή (!!), καμία σχέση. Έπαιρνε πολύ λιγότερα.
 Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο, έδωσε στεγνά τον Θεοδωράκη που σήμερα παριστάνει τον υπέρμαχο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας! Μόνον βεβαίως εάν αυτή είναι… Γερμανική!
Όσο για τον Αρβανίτη είπε: Αυτός έπαιρνε μόλις 1500 μικτά τον μήνα και έπιανε δουλειά από τις πέντε τα ξημερώματα! Είναι πολλά;
 Ε, κυρ Σταύρο; Αν είναι πολλά τα 1500 μικτά του Αρβανίτη για 16ωρα, τα δικά σου της εκπομπής δωματίου τι είναι;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μου αρεσει πολυ οταν ο ενας βγαζει το ματι του αλλου κι ετσι μαθαινει κι ο λαος που πηγαινανε τα λεφτα τοσα χρονια απο την πολυπαθη ΕΡΤ . Αντε λεβεντες μου βγαλτε στην φορα ποσα επερνε ο Λυριτζης , ο Παπαδοπουλος , η Μπηλιο π.χ. και ολα αυτα τα φρουτα της λαϊκης που διαμορφωνουν εκλογικα αποτελεσματα ψηνωντας τον κοσμο υπερ του ενος ή του αλλου . Ολοι στην φορα και το ΣΔΟΕ στα σπιτια τους !!!