Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ευχαριστίες προς το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας



Το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας καθημερινά προσφέρει ...
υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας σε συνανθρώπους μας, γεγονός που αποδεικνύει και αναδεικνύει παράλληλα την επιτακτική ανάγκη ανάπτυξης και αναβάθμισής του!
 Χάρη στις διαρκώς εντεινόμενες προσπάθειες του προσωπικού που υπηρετεί στο νοσοκομείο, αυτό ανταποκρίνεται στο ρόλο του, που είναι η προσφορά πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας.

Για την προσφορά του νοσοκομείου, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας, με επιστολή της,
η Βασιλική Ανάγνου – Κοντογεωργοπούλου, από την Πολύδροσο που διαμένει στην Ιτέα, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της πρόσφατα.
Δημοσιεύουμε την ευχαριστήρια επιστολή της .

"Χειρουργήθηκα πρόσφατα στην χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας και θα επιθυμούσα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου αλλά κυρίως τα θερμά μου συγχαρητήρια, στο Ιατρικό προσωπικό, την προϊσταμένη , το νοσηλευτικό προσωπικό και το προσωπικό του χειρουργείου για τη άψογη επαγγελματική τους συμπεριφορά.


Θα ήθελα να τονίσω σε όλους τους αρμόδιους πόσο σημαντικό είναι για τον τόπο μας, να έχουμε το νοσοκομείο εξοπλισμένο με μηχανήματα, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να μη χρειάζεται να προσφεύγουμε σε απομακρυσμένα ή και σε ιδιωτικά νοσοκομεία, για κάθε πρόβλημά μας"


Βασιλική Ανάγνου – Κοντογεωργοπούλου,  από την Πολύδροσο (κάτοικος Ιτέας)


 http://polydrososparnassou.blogspot.gr/2015/03/blog-post_66.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: