Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ- ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ FBI ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ

Τελείωσαν τα ψέμματα- Ανακρίσεις τύπου FBI για τους μεγαλοεργολάβους

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ - ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ 10.000 MAILS ΑΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

Επιτέλους το «απόστημα» σπάει. Μετά το Newsbomb.gr που εδώ και χρόνια δίνει υπεράνθρωπο αγώνα για να αποκαλύψει τη δράση των μεγαλοεργολάβων που για δεκαετίες έκαναν...πάρτι με τα δημόσια έργα, άρχισαν και τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης έστω και δειλά - δειλά να αποκαλύπτουν την αλήθεια.
Με πλειάδα στοιχειοθετημένων ρεπορτάζ τοNewsbomb έχει αποκαλύψει τη δράση των μεγαλοεργολάβων που ελέγχουν και την ενημέρωση του ελληνικού λαού.
 
Καλέσαμε πολλές φορές τις εισαγγελικές αρχές και τις ελληνικές κυβερνήσεις να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σταματήσουν αυτό το βρώμικο παιχνίδι δήθεν επιχειρηματιών που είχαν φτιάξει ένα θολό καρτέλ και κατάφερναν να σαρώνουν με αστρονομικές υπερτιμολογήσεις όλα τα δημόσια έργα της χώρας τα οποία πλήρωνε ο λαός τρεις και τέσσερις φορές επάνω από το υστέρημα του.

Δυστυχώς ποτέ κανείς δεν έκανε τίποτα διότι όπως λέει ο σοφός λαός το «ψάρι βρωμάει από το κεφάλι».

ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΦΑΝΕΡΗ ΨΗΦΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια μπορει καποιος Υπουργος η οποιος αλλος γνωριζει να αναλυση την λεξη "αυτοχρηματοδοτηση" ? Να μαθουμε κι εμεις !!! Αυτοχρηματοδοτηση νομιζω σημαινει βαζω τα χρηματα μου φτιαχνω το δρομο και μετα βασει συμφωνιας για τοσα χρονια εισπρατω απο τα διοδια. Εαν ειναι ετσι γιατι ο Εισαγγελεας δεν τους συλαμβανει αυτους ολους για αθαιτηση της συμφωνιας και βαζει το λαο να πληρωνει χωρις να εχει δρομους ? Και κατι ακομα πληρωνω διοδια για δρομο που ειναι ετοιμος , οχι για δρομο που θα γινει καποια ημερα καποιο μηνα ή καποιο χρονο ! Και αφου υπαρχουν διοδια και πληρωνουμε για την αποσταση που θα διανησουμε , γιατι οταν βγαινουμε απο την Ε.Ο. πληρωνουμε παλι ??? Η ΡΕΜΟΥΛΑ , Η ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ !!!