Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

O Γερμανός που δεν άντεξε την Γερμανία, επέστρεψε στην Ελλάδα και στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ


Ένας "τρελός" Γερμανός που δηλώνει Έλληνας και κάνει τα πάντα για τα πάντα για την προώθηση των κρασιών μας. Η ιστορία του και η στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ
     
Ο Markus Stolz είναι ένας Γερμανός που μετακόμισε στην Ελλάδα, γύρισε στη Γερμανία και τώρα επιστρέφει πάλι πίσω! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το παρατσούκλι του, "ο τρελός Γερμανός"!
Γιατί λοιπόν ένας Γερμανός να θέλει να φύγει από τη χώρα του και να επιστρέψει στην Ελλάδα, σε μια χώρα που οι οικονομικές συνθήκες σίγουρα δεν είναι και οι πιο κατάλληλες τον τελευταίο καιρό;

Το WE βρήκε τον Markus Stolz, ο οποίος μας εξιστόρησε τη δική του ιστορία, μια ιστορία "τρελή" όσο εκείνος, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος με μεράκι που κατάφερε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα και που, όπως μας είπε- δίχως καν να το σκεφτεί- νιώθει 100% 'Έλληνας και ανήκει σε μας.

"Η σύζυγός μου είναι Ελληνίδα και όταν παντρευτήκαμε μου είχε ξεκαθαρίσει ότι κάποια στιγμή θα μετακομίζαμε στην Ελλάδα. Ήθελε να είναι εκεί με τους γονείς της. Τότε ήταν η πρώτη φορά που έμαθα για τους ελληνικούς οικογενειακούς δεσμούς, και υποστήριξε την επιθυμία της", λέει για να συνεχίσει ότι αρχικά έμειναν επί δέκα χρόνια στο Λονδίνο και τελικά ήρθαν στην Ελλάδα στα τέλη του 2003.

ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: