Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Αυξάνονται και πληθύνονται οι ειδικοί συνεργάτες στον Δήμο Δελφών


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντως για την πλήρωση ακόμη μίας θέσης ειδικού συνεργάτη στον τομέα των τεχνικών έργων και τεχνικών μελετών
και πιο συγκεκριμένα με αρμοδιότητες σχετικές με την περιβαλλοντική νομοθεσία. Για τον λόγο αυτόν η ειδικότητα που ζητείται είναι μηχανικού περιβάλλοντος πολυτεχνικής σχολής.
Η αιτιολόγηση που αναφέρεται στα εισαγωγικά της πρόσκλησης αναφέρεται στις "αυξημένες ανάγκες και στις μεγάλες ελλείψεις σε επιστημονικό προσωπικό στον Δήμο Δελφών". Φυσικά με την ίδια αιτιολόγηση έχουν προσληφθεί ακόμη τρεις ειδικοί σύμβουλοι, κάτι που έκαναν και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές άλλωστε, και που έχει ενοχλήσει πολλούς σχετικά με την λειτουργία του Δήμου και όχι μόνο για τον τρόπο προσλήψεων αλλά και για το μισθολογικό κόστος που είναι μάλλον υψηλότερο από το αντίστοιχο για πρόσληψη μόνιμου ή με σύμβαση υπαλλήλου μέσω ΑΣΕΠ!
Επιπλέον, αφού ο Δήμος δεν έχει επαρκές επιστημονικό προσωπικό, απορίας άξιο είναι και το γιατί δεν έχει ζητήσει ποτέ την πρόσληψή του, έστω μέσω προγραμμάτων, τη στιγμή που κατά τακτά διαστήματα εγκρίνει αντίστοιχες για συμβασιούχους διαφόρων ειδικοτήτων και σχεδόν πάντα ΔΕ και ΥΕ.
Πέρα από αυτά, αρκετοί αναρωτιούνται ήδη για ποιόν βγήκε η θέση. Δεν είναι και πολλοί οι υποψήφιοι άλλωστε...
Δείτε την προκήρυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: