Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΚΡΗΤΗ... Προβληματισμός από το «μπαράζ» καρδιακών ανακοπών

Φωτογραφία για Προβληματισμός από το «μπαράζ» καρδιακών ανακοπών
Ανησυχητικές διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνουν το τελευταίο διάστημα οι... καρδιακές ανακοπές και σε επίπεδο Κρήτης, γεγονός που προβληματίζει τους ειδικούς επιστήμονες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε δύο μόνο 24ωρα, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου καταγράφηκαν 3 θάνατοι, οι δύο σε άτομα που ήταν κάτω των 40 ετών

Η πρώτη περίπτωση, που προκάλεσε και ιδιαίτερη αίσθηση είναι της 36χρονης μητέρας στην περιοχή των Γουβών, την οποία βρήκε αναίσθητη ο σύζυγός της.

Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι μια ανάλογη τραγική ιστορία καταγράφηκε τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, στην πόλη του Ηρακλείου.

Ένας 35χρονος άνδρας, αφού καληνύχτισε την γυναίκα και το παιδί του έπεσε στο κρεβάτι και δεν σηκώθηκε...ποτέ. Η σύζυγός του τον βρήκε λίγη ώρα αργότερα νεκρό.

Το τρίτο περιστατικό σμειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, με πρωταγωνιστή έναν 55χρονο άνδρα από τις Αγιές Παρασκιές, ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα αυτό να βγει από το δρόμο και να προσκρούσει σε σταθερό αντικείμενο. Όπως αποδείχθηκε, ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή πριν το όχημα σταματήσει την τρελή πορεία του
Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: