Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Let’s do it KIRRA , ένα υπέροχο πρωινό!!!



Με σύμμαχο τον δυνατό ήλιο, με φόντο την καταγάλανη θάλασσα, με εθελοντές κάθε ηλικίας και με τις καρδιές μας πλημμυρισμένες από όμορφα συναισθήματα, την Κυριακή 26 Απριλίου συμμετείχαμε στην πανελλήνια καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Lets do it Greece», καθαρίζοντας την πλατεία και την παραλία της Κίρρας .




Μαζί μας ο Διευθυντής του Δημοτικού  Σχολείου Κίρρας κ. Ηρακλής Σαλαγιάννης με παιδιά του σχολείου που ήταν και οι δημιουργοί του πανό της δράσης, καθώς και ο Διευθυντής του Νηπιαγωγείου Κίρρας κ. Δημήτρης Κωτίνας με τους λιλιπούτιους  εθελοντές του σχολείου του.
Όλοι μαζί περπατήσαμε στην πανέμορφη παραλία της Κίρρας, καθαρίσαμε, κουβεντιάσαμε, μοιραστήκαμε εικόνες και εμπειρίες ανεπανάληπτες. Μα πάνω απ’ όλα δώσαμε το μήνυμα  ότι ο εθελοντισμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνειδητοποιήσουμε ότι πραγματικά έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα.

Ευχαριστούμε θερμά τους Διευθυντές των σχολείων της Κίρρας , το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Κίρρας, το Δήμο Δελφών και ιδιαιτέρως την κ. Έλλη Κοτσάνου – Ρομβοτσάνου για την υποστήριξή της στη συγκεκριμένη δράση, τα τοπικά blog και sight για την προβολή και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν, δίνοντας το δυναμικό τους παρόν.



Όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε λίγο απ΄ αυτό που μας περισσεύει. Απ' αυτό που χωρίς ιδιαίτερο κόπο μπορούμε να δώσουμε. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι ο εθελοντισμός είναι  το υπέρτατο δείγμα πολιτισμού.


Πολιτιστικός Σύλλογος Ομάδα Εθελοντών Οι Φίλοι της Κίρρας

----------------------------------------------------------

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: