Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Αλέξη, τελείωνε τον Βενιζέλο. Πλήρωσε κάθε υποβρυχιο 100 εκ. Ευρώ πάνω από τον Άκη.


Ο φάκελος βρίσκεται ήδη στην δικαιοσύνη, από τον υπουργό άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Πολλοί βουλευτές της ΝΔ, πριν τις εκλογές του 2012, προσέγγισαν ορθότατα το σκάνδαλο Βενιζέλου – Σάφα – Γερμανών. Ο Αργύρης Ντινόπουλος ορθότατα έγραφε πως το σκάνδαλο Βενιζέλου είναι δυο φορές χειρότερο από του Άκη.
 Τότε γιατί ο Βενιζέλος είναι ακόμα έξω, ενώ ο Άκης και η σύζυγος του σαπίζουν στην φυλακή; Μα επειδή ο Άκης αποδείχτηκε ερασιτέχνης, με το πανηγύρι των αντισταθμιστικών, την ίδια στιγμή που ο Βενιζέλος πανηγύριζε πως τα κατάργησε!
 Εδώ κρύβεται όλο το «μυστικό» Βενιζέλου. Όλη η συμφωνία του Άκη, με υλικά και υποβρύχια παραδομένα, με αντισταθμιστικά, μίζες και σκάνδαλα, ανέβασε το τελικό κόστος ανά υποβρύχιο, στα 440 εκατομμύρια ευρώ.
 Η αντίστοιχη συμφωνία Βενιζέλου όμως, για την οποία πανηγυρίζει ο Βενιζέλος, ανέβασε το τελικό κόστος στα 540 εκατομμύρια ανά υποβρύχιο! Χωρίς αντισταθμιστικά, με ασυλία στους μιζαδόρους γερμανούς που ήδη είχε τσιμπήσει η Γερμανική δικαιοσύνη, με τον Άκη ακόμα ελεύθερο. Και φυσικά, το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων, να αποσυνδέσει τις πληρωμές από την πρόοδο των εργασιών, για να δώσει πακτωλό μετρητών στον Σάφα!
Γιατί να δώσει «μπροστά» τόσα μετρητά στον Σάφα, ενώ πανηγύριζε για την έλλειψη αντισταθμιστικών;
 Γιατί η συμφωνία κλείστηκε στο Άμπου Ντάμπι; Γνωστό τραπεζικό παράδεισο.
 Γιατί στ’ αλήθεια πληρώσαμε καπέλο 200 εκατομμύρια και δώσαμε ασυλία στους γερμανούς, την στιγμή που θα έπρεπε να τους ζητούμε ΝΟΜΙΜΑ κάτι δισεκατομμύρια Ευρώ; Όπως ακριβώς χορεύει τώρα ο Καμμένος την Rheinmetall.
 Επειδή το ΥΠΕΘΑ έχει στείλει ήδη τα στοιχεία στην δικαιοσύνη με τον Πάνο Καμμένο να λέει χαρακτηριστικά ότι ο Άκης είναι ψιλικατζίδικο μπροστά στο «σουπερ μάρκετ»…
 Επειδή ο Σουλτς που ήθελε τον Καμμένο εκτός κυβέρνησης, το βούλωσε μόλις βγάλαμε την συνέντευξη Αβατάγγελου και τις σχέσεις Σρέντερ – Σουλτς – Σημίτη…
 Επειδή τα παχύδερμα της διαπλοκής βαδίζουν πάνω σε λείψανα Ελλήνων…
 Ενημερώστε τους συντρόφους κύριε Τσίπρα ότι ψευτομαγκές και εκβιασμοί από λείψανα δεν πιάνουν και πραγματοποιείστε την εξεταστική για την οποία υπάρχουν πλέον τα στοιχεία και αποτελεί προεκλογική δέσμευση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ..ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ !!!!