Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Την έπιασε την Ντόρα ο πόνος για τους ανέργους σήμερα. Όταν επί ΝΔ είχαμε πάνω από 300 χιλιάδες νέους άνεργους! - VIDEO


Μεγάλο πόνο έπιασε σήμερα την Ντόρα Μπακογιάννη, στο ΣΚΑΙ, για τους άνεργους του ιδιωτικού τομέα, ασκώντας κριτική στην παρούσα κυβέρνηση για την κατάσταση αυτών των ανθρώπων. Η Ντόρα Μπακογιάννη νομίζει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους, αμνήμονες, όταν τολμά να μιλάει για αυτό, όταν από τότε που η ΝΔ βρέθηκε σε κυβερνητικές θέσεις από την κυβέρνηση Παπαδήμου μέχρι και τον φετινό Γενάρη, πήγε την ανεργία στα ύψη.....
 
Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2011, όταν μας τελείωσε η κυβέρνηση ΓΑΠ, και μπήκαμε στις "λαμπρές" μέρες της κυβέρνησης Παπαδήμου που στήριξε με πάθος η Νέα Δημοκρατία και η ίδια που τότε ήταν αυτόνομη, η ανεργία ήταν στο 18,2%, με τους ανέργους να είναι κοντά στις 900.000, όπως διαβάζουμε ΕΔΩ.
 
Τον Μάιο του 2012, όταν έληξε η θητεία του Παπαδήμου, και ερχόταν η κυβέρνηση Σαμαρά, με την Ντόρα να στηρίζει πάντα, η ανεργία είχε σκαρφαλώσει στο 23,1%, με τους άνεργους να έχουν σκαρφαλώσει στο 1,1 εκατομμύρια (διαβάστε ΕΔΩ)!
 
Και στο τέλος της θητείας της κυβέρνησης Σαμαρά, τον Ιανουάριο του 2015, η ανεργία είχε ανέβει ακόμα πιο πάνω, στο 25,7%, με πάνω από 1,2 εκατομμύρια ανέργους, όπως διαβάζουμε ΕΔΩ.
 
Για αυτό.....
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: