Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Εμαθες τα νέα Ανγκελα; Ο ΣΥΡΙΖΑ προελαύνει και σε νέα δημοσκόπηση, ο λαός ταυτίζεται με τις κόκκινες γραμμές Τσίπρα

Τσίπρας
Στην πρόθεση ψήφου της δημοσκόπησης της «Palmos Analysis» για το «ΧΩΝΙ» και τον τηλεοπτικό σταθμό SBC ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 36,7%, ενώ ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 16,5%. Η διαφορά τους είναι δηλαδή στο 20,2%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Ποτάμι με 6,1%, και στη συνέχεια ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,4%, το ΚΚΕ με 3,9%, οι ΑΝΕΛ με 3,1% και το ΠΑΣΟΚ με 2,5. Με την αναγωγή των αναποφάσιστων επί των εγκύρων ο σημερινός κυβερνητικός σχηματισμός θα διέθετε 181 έδρες.

Την ίδια ώρα, το 57% θεωρεί καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει μόλις 21%.
Όσον αφορά την παράσταση νίκης και στο ερώτημα «ποιο κόμμα θεωρείτε ότι θα έρθει πρώτο στις επόμενες βουλευτικές εκλογές» το 67% απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Έλληνες, εξάλλου, λένε να μην υποχωρήσει η κυβέρνηση από τις κόκκινες γραμμές της στο ασφαλιστικό (77%), στις ομαδικές απολύσεις (70%) και τις συλλογικές συμβάσεις (63%).
Στο ερώτημα, μάλιστα, αν θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές, το 75% των πολιτών απαντά θετικά, ενώ έξι στους δέκα Έλληνες πιστεύουν ότι η συμφωνία Τσίπρα θα είναι καλύτερη από αυτή του Σαμαρά.

koutipandoras.gr/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μολις δουν τι υπεγραψε ο Συριζα , δηλαδη το νεο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και την ιδια ΤΡΟΙΚΑ , ας τα ονομασουν οπως θελουν , τοτε θα δουμε τις δημοσκοπησεις . Απο ψεμματα χορτασαμε ψηφισαμε για κατι αλλο αλλα μαλλον ειναι χειροτερο απο το προηγουμενο !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΑΚΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ..
ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ.ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ.ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ? ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ? ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου 6:14 είσαι λάθος...Δεν τα έλεγε ο απλός Λαουτζίκος αυτά που λες αλλά οι ίδιοι οι κυβερνώντες με τα προγράμματα Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.Τα υπόλοιπα θα τα κρίνει η ιστορία.Μόνο μην τα πληρώσει πάλι όλα αυτός ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι τζαμπα μαγκες του Συριζα παιζουν στις πλατες του Λαου . Ενα και μοναδικο θα ειναι το αποτελεσμα : το παιχνιδι αυτο θα το πληρωσει ΑΚΡΙΒΑ ο Λαος και μονο αυτος . Ο Συριζα τι να παθει αντε να ξαναπαει στο 3 % , να αλλαξουν μουρες {τωρα τι μουρη να βαλει ο Φιλης ειναι αλλο θεμα} και να σφυριζουν αδιαφορα οτι δεν φταινε αυτοι !!! Απο τα αδεια ταμεια που λενε οι ψευτες οτι βρηκαν γιατι δεν εξηγουν στο Λαο πως τα βγαζουν μεχρι τωρα εις περας , εκτος απο το αδειασμα ολων των ταμειων και την υποχρεωση στους Δημους να βαλουν τα λεφτα τους εκει που θα μπορουν να τα παρουν ???????