Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Στην Αθήνα τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας

Στην Αθήνα τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας (Photos)

Με μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10/5) η πρώτη υποδοχή των Ιερών Λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Τα Ιερά Λείψανα υποδέχθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος παρουσία των πολιτειακών και στρατιωτικών αρχών.
Να αναφερθεί ότι η υποδοχή έγινε με τιμές αρχηγού κράτους υπό τους ήχους της μπάντας της φιλαρμονικής του Στρατού και του Ναυτικού.
Τα Ιερά Λείψανα της Αγίας Βαρβάρας μετέφεραν από την Βασιλική του Αγίου Μάρκου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος και ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος Επίσκοπος Μεθώνης κ. Κλήμης.
Τέλος εντός του χώρου αεροδρομίου τελέστηκε παράκληση στην Αγία Βαρβάρα.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πεστε σε εκεινο το παχυδερμο του Συριζα τον Φιλη να προσεχει τι λεει σε ενα λαο Ορθοδοξο !!! Ο λαος λοιπον Φιλη εορτασε την ελευση των ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ της Αγ.Βαρβαρας στην Ελλαδα μετα απο 1.000 χρονια και οι πιστοι ετρεξαν να προσκηνυσουν !!! Εσενα και των οιμοιοκομματικων σου τι σας νοιαζει ??? Οτι ηταν να παρετε απο ψηφους παριστανωντας τους Χριστιανους τους πηρατε !!! Εκτος κι αν σας πειραξε το οτι προσηλθε περισσοτερο πληθος ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ στην τελετη ελευσης και στο προσκυνημα απ οτι στην γιοτη των χασικληδων που οργανωσατε ή στα τσαμικα της Πλατειας Συνταγματος !!! Και κατι ακομη , επειδη ο λαος των Ελληνων πιστευε και πιστευει στον Θεο και τους Αγιους μακαρι να υπηρχε η δυνατοτητα να πανε τα Ιερα Λειψανα και σε αλλα νοσοκομεια , βοδι με παρωπιδες , διοτι ο αρρωστος εκει πιστευει κι εκει εναποθετει τις ελπιδες του κι οχι σε εσας τους πολιτικους που τον γεμιζετε ψεμματα , υποσχεσεις και αλλες διαφορες μπουρδες !!!