Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Πόλεμος ανακοινώσεων για το επεισόδιο ομολογιούχου - Σαμαρά

Πόλεμος ανακοινώσεων για το επεισόδιο ομολογιούχου - Σαμαρά
Διαστάσεις, έχει πάρει το επεισόδιο μεταξύ του ομολογιούχου κ. Τσούλχα και της φρουράς του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου, η προσπάθεια του ομολογιούχου να συναντήσει τον πρόεδρο τη Νέας Δημοκρατίας,  οδήγησε στην προσαγωγή του και οι ανακοινώσεις που ακολούθησαν σπιλώνουν την αξιοπρέπεια του.
 
Η ανακοίνωση του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου
«Στις 7/5/2015 ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Σαμαράς μετέβη στις πλημμυρισμένες περιοχές των Σερρών. Η περιοχή που επισκέφτηκε βρίσκεται  δίπλα στο σπίτι του ομολογιούχου κ. Τσουλχά, άλλωστε ομολογιούχοι βρίσκονται παντού, σε όλη την Ελλάδα.
Ο κ. Τσουλχάς βρήκε λοιπόν την ευκαιρία να συναντήσει των υπαίτιο της καταστροφής της δικής του, αλλά και 15.000 οικογενειών ομολογιούχων, που εμπιστεύθηκαν τις οικονομίες τους στο Ελληνικό κράτος.
Το μόνο που ήθελε ο κ. Τσουλχάς ήταν να εκφράσει την αγανάκτησή, για την καταστροφή που είχε υποστεί αλλά και να καταγγείλει το γεγονός, της χρήσης χημικών και βίας, όταν το 2013 προσπάθησε ειρηνικά να διαδηλώσει έξω από το σπίτι του κ. Σαμαρά.
Όπως τώρα έτσι και τότε τον είχαν προσαγάγει αδίκως σε Α.Τ. για εξακρίβωση στοιχείων όπως και άλλων ομολογιούχων. Όλες οι διαμαρτυρίες ομολογιούχων κινούνται στο πλαίσιο της νομιμότητας και δεν δικαιολογούν σε καμιά περίπτωση την προσαγωγή τους.
Άλλωστε εκκρεμούν μηνύσεις του Συλλόγου μας γι’ αυτήν την αυθαιρεσία με δικηγόρο τον κ. Χρυσόγονο.
 
Υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση, προς το Α.Τ. όπου κρατούνταν ο κ. Τσουλχάς, από τον κ. Καραγκούνη εκπρόσωπο της ΝΔ, για να αφεθεί ελεύθερος. Πράγμα που έγινε και τον ευχαριστούμε για την ευαισθησία του.
Στη συνέχεια όμως με κατάπληξη διαβάσαμε τον κ. Παπαμιμίκο, γραμματέα της Πολιτικής  Επιτροπής της ΝΔ, να δηλώνει ότι:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέχασε τους πλημμυροπαθείς στις Σέρρες. Και για να καλύψει την ανυπαρξία του, την ανικανότητά του, αλλά και για να αποπροσανατολίσει, στήνει προβοκάτσιες, την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται δίπλα στους πολίτες».
 
Δηλαδή και μας κλέψατε και μας κοροϊδέψατε, και στο τέλος μας χρησιμοποιείτε ως υποκινούμενους από το ΣΥΡΙΖΑ, για να πλήξετε την κυβέρνηση. Αλήθεια χρειάζεται υποκίνηση ο πολίτης που είδε σε μία νύχτα να χάνονται όλες οι οικονομίες του κ. Παπαμιμίκο;;;
Αλήθεια πόσο πιο χαμηλά ακόμα μπορείτε να φτάσετε, την στιγμή που χρησιμοποιείτε το δράμα 15.000 οικογενειών, για τις δικές σας πολιτικές σκοπιμότητες, δράμα το οποίο είσαστε ΕΣΕΙΣ οι κύριοι υπεύθυνοι.
 
Πως μπορείτε να σπιλώνετε την αξιοπρέπεια του κ. Τσουλχά λέγοντας ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να τον χρησιμοποιεί ως προβοκάτορα;
Κ. Σαμαρά για το ότι οι ομολογιούχοι θα βρίσκονται πάντα μπροστά σας, σε όλη σας τη ζωή, ένας είναι ο υπαίτιος. Πηγαίνετε στον καθρέπτη του σπιτιού σας και θα τον βρείτε μπροστά σας. Υπαίτιος είστε εσείς που με τον εμπαιγμό, αδιαφορία, απαξίωση ωθείτε τους ομολογιούχος να κάνουν το αυτονόητο. Να εκφράσουν την αγανάκτησή τους που τους κλέψατε την ζωή.
 
Οποιοσδήποτε πολιτικός φορέας χρησιμοποίησε ή θα χρησιμοποιήσει την κοινωνική ομάδα των ομολογιούχων, για δικούς του πολιτικούς σκοπούς μόνο χάσιμο θα έχει.
Αν αυτή η δήλωση του κ. Παπαμιμίκου εκφράζει το κόμμα της ΝΔ, περιμένουμε άμεσα από την ΝΔ έγγραφη αποκατάσταση της αλήθειας, και μία συγνώμη προς τον ομολογιούχο κ. Τσουλχά.
Φυσικά περιμένουμε και την έγγραφη συγνώμη του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, που να διαβιβάζεται προς τον κ. Τσουλχά».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: