Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Μη μασάτε Γκεμπελική προπαγάνδα!

tsipras-merkel-hollande_0

ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Μη σπεύσετε να …απογοητευτείτε για τα αποτελέσματα των συναντήσεων και συζητήσεων του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στη Ρίγα. Ακριβώς την απογοήτευση θέλουν οι ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ, δηλαδή Γερμανία-Γαλλία και δορυφόροι τους. Και ως πανίσχυροι που είναι έχουν τρόπο να την προωθούν με πολύ πειστικό τρόπο.
Με δηλώσεις που κάνουν αμέσως το γύρο του κόσμου και με ΣΤΗΜΕΝΑ ρεπορτάζ ,κυρίως σε γερμανικά και βρετανικά ΜΜΕ. Ακριβώς αυτό ζούμε και ένα καλό παράδειγμα είναι η γερμανική «πατσαβούρα» (Μπίλντ) ,η οποία πρωί-πρωί είχε ρεπορτάζ βασισμένο σε «μυστικό» έγγραφο της Κομισιόν, το οποίο λέει ότι θα γίνει μια έκτακτη συνάντηση για να συζητηθεί το αν θα μείνει η Ελλάδα και πως στην Ευρωζώνη και αν δεν μπορεί να μείνει τι θα συμβεί.
Ένα έγγραφο «ηξεις-αφίξεις» στην ουσία, αλλά κατάλληλο για την προπαγάνδα πανικού που κάνουν μήνες τώρα για να γκρεμίσουν την παρούσα ελληνική κυβέρνηση. Η εφημερίδα το κρατούσε για να το δημοσιεύσει αμέσως μετά την συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ-Ολάντ. Μαζί δημοσίευσε και πληροφορίες απο τη ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ στη συνάντηση των τριών ηγετών ,ως να είχε η «πατσαβούρα» προνομιακή και τοπ πληροφόρηση. Δεν είχε τίποτα τέτοιο πέρα απο ΣΤΗΜΕΝΟ εκ των προτέρων ρεπορτάζ,προφανώς σε συνεννόηση με τη γερμανική κυβέρνηση.
Η Γερμανική πλευρά εφηύρε και «δίδαξε» στον κόσμο τον γκεμπελισμό και επομένως μη «μασάτε». Επίσημα στη Ρίγα υπήρξε «θέληση» της Μέρκελ και του Ολάντ να βρεθεί συμφωνία με τους…θεσμούς.Και θεσμοί είναι και το ΔΝΤ,το οποίο ως απρόσωπο και μη ευρωπαϊκό ανέλαβε στην επιχείρηση της προπαγάνδας τον βρόμικο ρόλο του κακού Τόμσεν. Έτσι λοιπόν βομβαρδίζουν τον κόσμο με «αξιολόγηση» που θα πρέπει να ολοκληρωθεί και όχι πολιτική συμφωνία που θέλει η Ελλάδα.
Τρίχες κατσαρές…Αν οι κυβερνήσεις δώσουν εντολή στον Τόμσεν θα σιωπήσει αμέσως κλπ κλπ
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι στην Ελλάδα θα πρέπει να συνεχιστούν οι εσωτερικές αθλιότητες με τις κλεψιές όσων έχουν πρόσβαση στην εξουσία και να εισπράττουν συντάξεις άνθρωποι που ΔΕΝ εργάστηκαν και έχουν εισόδημα 60-70.000 ευρώ το χρόνο.
Μην μασάτε λοιπόν…Μετά τις συναντήσεις της Ρίγας η συμφωνία ήρθε πιο κοντά και κρίσιμο σημείο είναι να περάσουν αυτό το σαββατοκύριακο οι θέσεις του πρωθυπουργού κ.Τσίπρα και της κυβέρνησης στα κυρίαρχα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ,δηλαδή υπουργικό συμβούλιο και κεντρική επιτροπή.
Δεν θα έρθει η συντέλεια της…Ελλάδας ,όπως προφητεύουν ορισμένοι από τις 25 Γενάρη.Θυμηθείτε μόνο πόσες καταληκτικές ημερομηνίες καταστροφής έχουν δώσει στον ελληνικό λαό οι προφήτες της καταστροφής…
Θυμηθείτε τις κραυγές ότι τον Απρίλιο ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.Οτι το ΜΑΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ,οτι η κυβέρνηση ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ… Χα…
Υ.Γ. Προφητεία: Η συνάντηση Τσίπρα-Γιούνκερ(πρόεδρος της Κομισιόν) θα γίνει το μεσημέρι και δηλώσεις θα υπάρξουν το απόγευμα. Προφητεύουμε άλλο κλίμα και άλλα λόγια από τον κ.Γιούνκερ που θα δηλώνει ότι πάμε για συμφωνία και η Ελλάδα θα μείνει στην ευρωαγκαλιά κλπ.Αυτό το ρόλο έχει στην παράσταση που παίζεται.
Υ.Γ.2 Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής κυβέρνησης,η οποία εκδόθηκε με ΣΥΜΦΩΝΗ γνώμη Μέρκελ και Ολάντ και δείτε πόσο απέχει απο αυτά που μεταδίδουν τα παπαγαλάκια εκείνου που περιέφερε την Μέρκελ σαν επικυρίαρχο στην γνωστή πεζοπορία στον εθνικό κήπο…
Για την τριμερή συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ-Ολάντ
Η συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ διεξήχθη σε εποικοδομητικό κλίμα. Οι τρεις ηγέτες συμφώνησαν ότι έχει συντελεστεί σημαντική πρόοδος. Εστίασαν τη συζήτηση στα εναπομείναντα ανοιχτά θέματα. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός έθεσε την προοπτική εξόδου από την κρίση που θα φέρει μια συμφωνία με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Οι δύο ηγέτες Μέρκελ και Ολάντ κατανόησαν την ανάγκη μιας συμφωνίας με μακροπρόθεσμο ορίζοντα και εξέφρασαν τη βούλησή τους να συνδράμουν και προσωπικά, αν χρειαστεί, ώστε να ολοκληρωθεί σύντομα η συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: