Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Προσοχή: Καλοντυμένοι άνδρες πλησιάζουν ανυποψίαστα παιδιά. Περιστατικό στη Φθιώτιδα

Προσοχή: Καλοντυμένοι άνδρες πλησιάζουν ανυποψίαστα παιδιά

Ανάστατοι είναι οι γονείς στη Γλύφα και την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας, μετά από καταγγελία ότι ένας καλοντυμένος άνδρας πλησιάζει ανήλικα παιδιά με άγνωστες αλλά άκρως επικίνδυνες προθέσεις.


Μια μητέρα κατάφερε και συγκράτησε τα στοιχεία του αυτοκίνητου, του υπόπτου που πλησίασε τα παιδιά, τα οποία έδωσε στην Αστυνομία, που ερευνά την υπόθεση.
Όπως ανέφερε η ίδια στο LamiaReport «Το αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι όπου τα μικρά παιδιά έπαιζαν στην αυλή. Κατέβηκε ένας καλοντυμένος κύριος , μεσήλικας και άρχισε να κάνει ερωτήσεις στο μεγαλύτερο παιδί (ηλικίας νηπιαγωγείου).
Του έλεγε ότι είχε κερδίσει κάποια βιβλία σε διαγωνισμό και έκανε ερωτήσεις προσπαθώντας να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του παιδιού.
Όταν τον αντιλήφθηκα και άρχισα να τον ρωτάω που βρήκε τα στοιχεία μας και γιατί κάνει τέτοιες ερωτήσεις, ο κύριος ισχυρίστηκε ότι είναι δάσκαλος και ότι το παιδί (και χωρίς αν έχουμε πάρει μέρος σε κανένα διαγωνισμό και που ποτέ δεν έχω καταχωρήσει τα στοιχεία του σε κάτι αντίστοιχο) κέρδισε κάποια βιβλία που θα του έρθουν με το ταχυδρομείο. Όσο ήρθαν τα βιβλία σε σας, ήρθαν και σε μας... Ο άγνωστος βιάστηκε να αποχωρήσει και ευτυχώς κατάφερα να συγκρατήσω τον αριθμό του αυτοκινήτου, τον οποίο έδωσα στην Αστυνομία».
Παρόμοιο περιστατικό στο Κορωπί
Σύμφωνα με άλλη καταγγελία αναγνώστη που έγινε στο koropi-press ανάλογο περιστατικό συνέβη και στο Κορωπί σε μαθητή νηπιαγωγείου:
«Το παρέλαβε η μαμά του το μεσημέρι από το σχολείο. Όταν έφτασαν έξω από το σπίτι τους, τους σταμάτησε κουστουμαρισμένος άντρας ηλικίας 50-60 χρονών, ο οποίος γνώριζε ΟΛΑ τα στοιχεία του παιδιού και οδηγούσε ένα μαύρο αυτοκίνητο (η μητέρα πάνω στην ταραχή της δεν κράτησε ούτε μάρκα, ούτε αρ. αυτοκινήτου) και τους είπε ότι είναι από το υπουργείο παιδείας και ότι το παιδάκι (επισημαίνω νηπιαγωγείου) κέρδισε σε κάποιο διαγωνισμό του υπουργείου.
Ρώτησε κάποιες ερωτήσεις την μητέρα, μέσα σε αυτές, που είναι ο σύζυγος της. Του είπε ότι έρχεται άμεσα κι αυτός έφυγε. Η μητέρα τηλεφώνησε στο υπουργείο (φυσικά και δεν ίσχυε ο διαγωνισμός), ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του Κορωπίου και φυσικά τις δασκάλες του σχολείου».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι γονείς επιτέλους πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με όλα αυτά που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα από την πλευρά των αρρωστημένων καθαρμάτων που κυκλοφορούν μεταξύ μας.

Και θα πρέπει να θεσπιστεί ως ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ τα παιδιά να μην αφήνονται ΠΟΤΕ μόνα με κανέναν φίλο ή γνωστό, ακόμα και συγγενή!

Τα αρρωστημένα αυτά κτήνη κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι...Οι δολοφόνοι των παιδικών ψυχών!