Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Μοίραζε προεκλογικά αστέρια σε ξενοδοχεία η Όλγα Κεφαλογιάννη


Υπουργικές αποφάσεις που έχριζαν «πεντάστερα» ξενοδοχεία, έως τις 23 Γενάρη, καταγγέλλουν με ερώτησή τους στην Βουλή 10 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ζητούν ανάκληση και διοικητική έρευνα για ξενοδόχους που ωφελήθηκαν.

Βάφτιζε … «πεντάστερα» ξενοδοχεία με προδιαγραφές σαφώς υποδεέστερες, η πρώην υπουργός Τουρισμού, ‘Ολγα Κεφαλογιάννη. Μάλιστα οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις δημοσιεύονταν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης έως και 2 μέρες πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου!
Αυτό υποστηρίζουν σε ερώτηση που κατέθεσαν στην Βουλη, 10 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τoν υπεύθυνο τουριστικής πολιτικής Νίκο Συρμαλένιο, καταθέτοντας μάλιστα συγκεκριμένα στοιχεία.
Όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζουν «η πρώην υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη υπέγραψε και δημοσίευσε σε ΦΕΚ από την 01.01.2015 έως και 23.01.2015, δηλαδή μετά την προκήρυξη των εκλογών της 25.01.2015 και μέχρι και δυο ημέρες πριν από αυτές, σημαντικό αριθμό υπουργικών αποφάσεων, που, όπως προκύπτει από το περιεχόμενο τους, δεν αντιμετωπίζουν θέματα άμεσων ή έκτακτων συνθηκών, που θα δικαιολογούσαν την έκδοσή τους, αλλά περιλαμβάνουν ρυθμίσεις ιδιαίτερης σημασίας, που ανατρέπουν τους κανόνες ανέγερσης και λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων».
Διαβαστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο ThePressProject
Φωτογραφία: (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: