Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΙΤΕΑ-ΚΑΜΙΩΤΙΣΣΑ... Αναρμόδιο το Οικονομίας ανενημέρωτο το Εσωτερικών


Απαντήσεις στην Ερώτηση για το άνοιγμα των μπαρών στην Καμιώτισσα έλαβαν οι ερωτώντες, κύριοι Κωστοπαναγιώτου και Σταθάς,

από τα υπουργεία Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, και Εσωτερικών και διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Ο Αν. Υπουργός Οικονομίας, κ. Σπιρτζής, απαντά μετά και από σχετική αλληλογραφία με τις υπαγόμενες στο υπουργείο υπηρεσίες ότι το θέμα δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Υπουργείου του.
Αντίθετα ο κ. Βούτσης, δέχεται ότι έχει αρμοδιότητα πάνω στο ζήτημα και ενώ παρουσιάζει σύντομο ιστορικό στο οποίο αναφέρεται τόσο στην απόφαση της Περιφέρειας Στερεάς όσο και στην αρνητική στάση της Τροχαίας, ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω ενημέρωσης όταν θα έχει επιπλέον στοιχεία τα οποία έχουν ζητηθεί από την Περιφέρεια. Η απάντηση, αν και έχει αριθμό πρωτοκόλλου με ημερομηνία 25 Μαΐου, έχει γραφεί νωρίτερα αφού όπως προκύπτει από μία αποστροφή στην αρχή της δεύτερης σελίδας δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση για τις ενέργειες της Εισαγγελείας Άμφισσας σχετικά με το κλείσιμο της Καμιώτισσας.
Εκκρεμεί ακόμη η απάντηση του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κου. Αποστόλου, μέχρι πρότινος επικεφαλής της μείζωνος μειοψηφίας στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς , όπως καταλαβαίνει κανείς για να υπάρξει κάποιου είδους λύση στο πρόβλημα , πρέπει πρώτα να χυθεί αίμα αθώων ώστε να προσέλθουν ένα ένα τα Αθηναίκά κανάλια και να κάνουν το "λυπημένο" ρεπορτάζ και να "αναλύσουν" τις επόμενες ημέρες με βαρύγδουπες διαπτιστώσεις καλοθρεμένοι θαμώνες των καναλιών πίνοντας τον καφέ τους σε επώνυμες κούπες...

Ανώνυμος είπε...

Ο Περιφερειαρχης σιγη ιχθυος !!! Μη φοβασαι κ. Περιφερειαρχα τον Εισαγγελεα δεν θα σε κανει ντα ντα , ενα προστιμο θα σου ριξει θα το βαλεις με τροπο {ξερετε εσεις απο αυτα} να το πληρωσουν οι κατοιοκοι κι ολα μελι γαλα. Ξεκολλα απο το Καρπενησι ετσι κι αλλιως λιωσανε τα χιωνια δεν εχει σκι τωρα .