Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Τραγελαφική η Προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά…


Τζούλια Λιακοπούλου


ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Α. ΣΑΜΑΡΑ
 
«Είναι τουλάχιστον τραγελαφική η προσπάθεια του τέως πρωθυπουργού να ξαναπουλήσει τα φύκια του …ανεπανάληπτου «success story», που μόνο ο ίδιος αντιλήφθηκε, για μεταξωτές κορδέλες στους Έλληνες πολίτες.
 
Το να προσεγγίζει την πραγματικότητα με εμμονές και ιδεοληψίες είναι μικρό το κακό. Το να παραμένει όμως αμετανόητος, αντί να ζητά Συγνώμη από τον ελληνικό λαό, που υπέστη οδυνηρές θυσίες για λίγα ψίχουλα …πρωτογενούς πλεονάσματος, συνιστά έγκλημα καθοσιώσεως. Ιδίως, όταν ο λαός του έδειξε την πόρτα της οριστικής εξόδου».

oparlapipas.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μαζι με τους συνετγαιρους σας ΣΥΡΙΖΑ εταξατε παρα πολλα φυκια για μεταξωτες κορδελες !!! Ολοι θυμουνται το περιβοητο "ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ" Του κολλητου σας Τσιπρα. Αληθεια γιατι δεν επραγματοποιηθει ??? Μαζι και ο Ρομανιας {ο οποιος ειχε πει στην αρχη αρχη οτι ειχε κανει μελετεςε και ειχε εκδωσει βιβλιο προς πωληση} με τον 13ο μισθο !!! κ.λ.π. κ.λ.π. Ολοι ταζατε ασυστολα αρκει να μπειτε στην Κυβερνηση . Που ειναι ο 13ος μισθος , ποπυ ειναι το αφαρολογητο των 12.000 , που ειναιο οι φοροεκλαφρυνσεις ???? Τοσο γρηγορα τα ξεχασατε ??? Ολα μπορει να συγχωρεσει ο λαος σημερα εκτος απο την ΑΛΑΖΩΝΕΙΑ και το ΨΕΜΜΑ !!! Αντε λοιπον να πλεξετε κανενα πουλοβερ , ή να πλεινετε κανενα πιατο κι αφηστε την πολιτικη διοτι αυτη εχει και μνημες πητε στον αρχηγο σας !!!!! Ολοι θυμομαστε τον Καμμενο τι εχει προσφερει στην Ν.Δ. αλλα οταν ειδε οτι δεν προκειται να γινει αρχηγος της πηγε αλλου !!!