Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Στον εισαγγελέα βρίσκεται το θέμα της Καμιώτισσας

Αυτό προκύπτει και από την απάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης σε σχετική ερώτηση των βουλευτών Ηλ. Κωστοπαναγιώτου και Γ. Σταθά.

Όπως αναφέρεται στη απάντηση: "Σε απάντηση της υπ. αρίθ. 2187/30-04-2015 Ερώτησης που κατέθεσαν στη Βουλή των Ελλήνων οι Βουλευτές κ.κ. Γ. Σταθάς & Ηλ. Κωστοπαναγιώτου, με θέμα: «Επικίνδυνη η φορτοεκφόρτωση βωξίτη στην περιοχή Καμιώτισσα Ιτέας λόγω ανυπαρξίας των προβλεπόμενων από τον ΚΟΚ μέτρων ασφαλείας» και κατά το μέρος που τα διαλαμβανόμενα, στην ως άνω Ερώτηση, ζητήματα, εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θέτουμε υπόψη σας τα ακόλουθα:
Σύμφωνα με το υπ. αρίθ. 473/11-05-2015 έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Άμφισσας για το αναφερόμενο, στην ως άνω Ερώτηση, θέμα, έχει σχηματισθεί η με ΑΒΜ Α15/80 δικογραφία, η οποία μετά τη διενεργεθείσα, από το Τμήμα Τροχαίας Ιτέας, προκαταρκτική εξέταση, επέστρεψε στην εν λόγω Εισαγγελία την 29-04-2015 και την αμέσως επόμενη ημέρα (30-04-2015) χρεώθηκε σε Εισαγγελικό Λειτουργό για περαιτέρω επεξεργασία.
Κατά τα λοιπά, αρμόδια να σας ενημερώσουν είναι τα συνερωτώμενα Υπουργεία."
Οι υπόλοιποι υπουργοί που ερωτώνται για το θέμα, και των οποίων αναμένονται οι απαντήσεις, είναι ο Οικονομία, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμου, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
ΒΛΕΠΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:

Επικίνδυνη η φορτοεκφόρτωση βωξίτη στη περιοχή Καμιώτισσα Ιτέας. Στη Βουλή το σοβαρό αυτό πρόβλημα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν θελει η εταιρεια κι αυτη την εισοδο-εξοδο θα πρεπει να κατασκευασει και δευτερη αερογεφυρα ή υπογεια στο σημειο εκτος απο αυτην της πλαστιγγας που δεν εχει , ουτε προκειται να γινει ποτε διοτι δεν εφαρμοζονται οχι μονο οι υποσχεσεις της εταιρειας {αυτη ουτως ή αλλως μονο υποσχεσεις μειραζει κι αυτες ψευτικες} αλλα ουτε και οι νομοι. Η εφαρμογη των νομων δεν εχουν δυο μετρα δυο σταθμα και δεν ειναι επιλεκτικη ουτε και η οραση των υπαλληλων . Στην διασταυρωση του ιδιου δρομου με την Λ.Ηρωων ειναι πολυ πιο ακινδυνη {οχι τελειως βεβαια} διοτι οι ταχυτητα των οχηματων ειναι πολυ πιο λιγη απο την ταχυτητα που αναπτυσουν στην Καμιωτισσα κι ομως στην Λ.Ηρωων μπηκαν οι μπαρες διοτι εκει ειδαν οι υπαλληλοι την επικινδυνοτητα {κατοπιν εντολης βεβαια την ειδαν} . Στον Εισαγγελεα θα απολογηθει ο Περιφερειαρχης για την εντολη που εδωσε ή εστω να πει την θεση του ???? Ο ιδιος ομως οχι απλα ενα εγγραφο απο την Περιφερεια !!!!!!!