Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Σήμερα στην Ιτέα! Συναυλία από το Ωδειο, τμήμα Μονωδίας!

Το Ωδείο Άμφισσας σας προσκαλεί την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 & ώρα 7:30 μ.μ. στο Κυριακοπούλειο-Ηλιοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας στη συναυλία του τμήματος Μονωδίας του Νίκου Σπανάτη.

Σε έργα: Mozart, Faure, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη κ.α.

Στο πιάνο συνοδεύει ο Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου.



ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ



Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Σπούδασε πιάνο στο Εθνικό Ωδείο με την Άννυ Τότσιου και Μουσικολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα με τις σπουδές του παρακολούθησε masterclasses με τους J.M.Battista , Duo Ganev, Ρίτα Μπουμπουλίδη και Dmitri Bashkirov.

Τα έτη 2000 και 2002 απέσπασε τα Β’ και Γ’ βραβεία στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Πιάνου του ΥΠΕΠΘ και της ΧΟΝ αντίστοιχα. Έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμες συναυλίες και εκδηλώσεις ως πιανίστας κορεπετίτορας . Έχει συνεργαστεί με μεγάλους λυρικούς καλλιτέχνες όπως οι Τζ. Δριβάλα , Ζ. Τερζάκης, R. Costi, Δ. Καβράκος, Χ. Σταμπόγλης, ο Τζ. Μοδινός, Στ.Μπερής, Λ.Αγγελοπούλου, Μ.Μαρκέτου, Μ. Σκαρλάτου, Darrio Vietri, Sylvia da benetta, Π.Σαλάτας, Δ.Πακσόγλου, Τζ.Φωτεινοπούλου κ.α καθώς και με τους Συνθέτες Δ.Μαραγκόπουλο, Σπ.Καζιάνη Γ.Χατζηνάσιο Δ.Παπαδημητρίου.

Το Μάρτιο του 2009 πραγματοποίησε ηχογράφηση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την παράσταση «Η Φιλοσοφία στη Σκηνή- Νίτσε» επίσης συμμετείχε στις όπερες «Μαντάμα μπατερφλάι» του Πουτσίνι και «Αντιγόνη» του Τραέτα σε σκηνοθεσία τζ. Δριβάλα, στις Όπερες "Τραβιάτα" και "ο Τροβαδουρος" του Τζ.Βέρντι παραγωγής Αθηναϊκής Πολυφωνίας και Δήμου Αθηναίων και στην Όπερα του Γ.Χατζηνάσιου «El Greco».

Επίσης έχει συνεργαστεί με το φεστιβάλ Αθηνών και με το Εθνικό Θέατρο στην μουσική προετοιμασία της παράστασης "Το αστέρι της Λιλιπούπολης" με τον συνθέτη Δ.Μαραγκόπουλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: