Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Από ένα… Μητσοτάκη δεν περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό. Μια ζωή …ξεπουλημα.

Σε μια κυνική παραδοχή της προδοσίας του προχώρησε σήμερα ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τη στάση που τήρησε την άνοιξη του 2010 , με την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου που έβαλε την χώρα σε ασύλληπτες περιπέτειες..
Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από τα όσα είπε σήμερα ο κυνοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝουΔουλας που έπρεπε να εγκαταλείψει την πολιτική μετά την ομολογία του μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου:
Νομίζω ότι με αφορμή το ζήτημα της στάσης της Ν.Δ. απέναντι στη συμφωνία την οποία ελπίζω η κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή και εκεί θα πρέπει η Ν.Δ. να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα διαπράξουμε το ίδιο λάθος που κάναμε και το 2010 . Εγώ ήμουν αντίθετος θυμίζω τότε, αλλά υπάκουσα στην κομματική πειθαρχία για την καταψήφιση του πρώτου μνημονίου. στο τέλος κινδυνεύουμε να ζαλιστούμε εμείς από τις πιρουέτες μας.
Τι μας λέει λοιπόν; Ότι έβαλε το κομματικό καθήκον πάνω από το εθνικό συμφέρον, και τον όρκο που είχε πάρει. Είναι συνειδητά επίορκος και αισχρός προδότης. .
Τι ακριβώς θέλει σήμερα ο κ. Μητσοτάκης; Να τον συγχαρούμε για την παραδοχή της προδοσίας του ; Η αντιμνημονιακή Νέα Δημοκρατία υπήρξε με διαφορά το πλέον χυδαίο πολιτικό εγχείρημα της Μεταπολίτευσης και προσέφερε στη χώρα άφθονη αστάθεια.
Όταν οι σημερινοί κυβερνώντες χαρακτήριζαν προδότες και δοσίλογους όσους ψήφισαν το πρώτο Μνημόνιο, ο «σοβαρός» και «φιλελεύθερος» Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν στη δική τους πλευρά και περίμενε την αποτυχία της χώρας για να κυβερνήσει ως δικαιωμένος.
Δεν έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια πιο δειλή πολιτική ομάδα από την κατά φαντασίαν «φιλελεύθερη» πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας. Η Ιστορία θα είναι δικαίως σκληρή μαζί τους, όσες επικοινωνιακές μετάνοιες κι αν επιχειρήσουν.Επέλεξαν απολύτως συνειδητά να σταθούν απέναντι στο πρώτο Μνημόνιο, δεν υπάρχει γι'αυτούς καμία απολύτως δικαιολογία.
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Aπο έξη χρονών εξαπατά και κλέβει το κράτος ο υιός Μητσοτάκης ...

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: